Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΒραβεύσεις Καλύτερων Συμμετοχών στην 23η Philoxenia
Ολοκληρώθηκε το τρίπτυχο των Βραβείων

Βραβεύσεις Καλύτερων Συμμετοχών στην 23η Philoxenia

Με τις Βραβεύσεις των Καλύτερων Συμμετοχών ολοκληρώθηκε το τρίπτυχο των Βραβείων της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia. Συνολικά απονεμήθηκαν τέσσερα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας, έξι Έπαινοι και εννέα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή. Τα βραβεία απένειμαν ο Πρόεδρος της HELEXPO A.E., κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος

Με τις Βραβεύσεις των Καλύτερων Συμμετοχών ολοκληρώθηκε το τρίπτυχο των Βραβείων της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia. Συνολικά απονεμήθηκαν τέσσερα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας, έξι Έπαινοι και εννέα Ειδικά<...>Βραβεία Διοργανωτή. Τα βραβεία απένειμαν ο Πρόεδρος της HELEXPO A.E., κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θέμης Καρτσιώτης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Παπακωνσταντίνου.

Πιο συγκεκριμένα, τα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας της 23ης Philoxenia απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις Ολυμπιακές Αερογραμμές, Blue Star Ferries-Superfast Ferries, Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών.

Οι Έπαινοι απονεμήθηκαν στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας και στις επιχειρήσεις Grecotel Classical Hotels, Colonial Travel και Agoudimos Lines.

Τα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή απέσπασαν αντίστοιχα ο Οργανισμός Τουρισμού της Αιγύπτου-Egyptian Tourist Authority, ο Τουριστικός Οργανισμός ΖΟΡΠΙΔΗΣ, η ΠΟΕΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού), η Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024