Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ WIND Ελλάς Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2011
Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2011 διεξάγεται στις 13 Νοεμβρίου

Η WIND Ελλάς Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2011

Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (ΚΜΑ) θα είναι φέτος η WIND Ελλάς. Η WIND Ελλάς θα είναι και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ.

O αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του ΚΜΑ, Κώστας Παναγόπουλος στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ανάμεσα στα στοιχεία εκείνα τα ξεχωριστά που κάνουν τους αγώνες του κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας συγκαταλέγονται (…) οι αξίες και τα μηνύματα που οι αγώνες αυτοί ενσωματώνουν. Μηνύματα για την ειρήνη, για την κοινωνική αλληλεγγύη, για τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης. Σε αυτούς τους αγώνες λοιπόν με τα τόσα σημαντικά μηνύματα, δε θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστός χορηγός από μια εταιρεία η οποία με τη δράση της διευκολύνει καθημερινά, εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να επικοινωνούν. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της WIND για την απόφαση αυτή. Θέλω να τονίσω ότι από αυτή τη χορηγική σχέση θα προκύψουν συνέργειες που θα ενισχύσουν την επικοινωνία των αγώνες των 5 και 10 χλμ. Θα προκύψουν και νέες καινοτόμες υπηρεσίες για τους δρομείς που κάνουν τη συμμετοχή των δρομέων πολλαπλώς αξέχαστη”.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνδέουμε το όνομα της WIND με ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα της Ελλάδας, το οποίο διαπιστώνουμε με χαρά ότι τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει παγκόσμια εμβέλεια. Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών διαφημίζει τη χώρα και την ιστορία μας και είναι γι’ αυτούς τους λόγους μία διοργάνωση που, πιστεύουμε ότι πρέπει να στηρίξουμε, ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο για την Ελλάδα”, επεσήμανε κατά την ανακοίνωση της χορηγίας ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς κ. Γιώργος Τσαπρούνης. “Η WIND δίνει δυναμικά το παρών στον αθλητισμό ως χορηγός από την ίδρυσή της, 18 χρόνια τώρα. Έχουμε δραστηριοποιηθεί χορηγικά σε πολλούς τομείς του ελληνικού αθλητισμού όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το πόλο, το βόλεϊ, η κωπηλασία αλλά και ο στίβος. Στόχος μας πάντα μέσα από τις χορηγίες αυτές είναι να συνεισφέρουμε όχι μόνο με οικονομικούς πόρους αλλά και μέσα από την τεχνολογία και τη δύναμη της επικοινωνίας στην ανάδειξη των αθλητικών αξιών και στην ευρύτερη κοινωνική σημασία του αθλητισμού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024