Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ ΕΟΤ στηρίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ‘FIBA 3×3 U17 Europe Cup 2022’
Αθλητικός τουρισμός

Ο ΕΟΤ στηρίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ‘FIBA 3×3 U17 Europe Cup 2022’

Ο ΕΟΤ υποστηρίζει τη διοργάνωση στο πλαίσιο της στρατηγική προώθησης και προβολής της χώρας μέσω της πολυμορφίας των θεματικών τουριστικών δυνατοτήτων που προσφέρει, όπως είναι ο αθλητικός τουρισμός.

Υπό την αιγίδα και με την στήριξη του ΕΟΤ, πραγματοποιείται από σήμερα 2 έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 τo ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ “FIBA 3×3 U17 Europe Cup 2022” στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Στη διοργάνωση συμμετέχει η Ελλάδα με τις Εθνικές Ομάδων αγοριών και κοριτσιών.

Ο ΕΟΤ υποστηρίζει τη διοργάνωση στο πλαίσιο της στρατηγική προώθησης και προβολής της χώρας μέσω της πολυμορφίας των θεματικών τουριστικών δυνατοτήτων που προσφέρει, όπως είναι ο αθλητικός τουρισμός.

Η Πλατεία Νερού, ένα μοναδικό σημείο που αναδεικνύει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Αθήνας και της παραλιακής ζώνης. Θα φιλοξενήσει τις ανάγκες της διοργάνωσης σε πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα, κερκίδες, ειδικά συστήματα φωτισμού και ήχου και αναμένεται να προσελκύσει το   ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ, καθώς αναμένεται να συγκεντρώσει τις 24 καλύτερες ομάδες (ανδρών και γυναικών) της Ευρώπης.

Το 3×3 είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κομμάτι του μπάσκετ, ξεχωριστό με τον δικό του τρόπο. Οι δε διοργανώσεις 3×3 δημιουργούν ένα θεαματικό σύνολο με έντονα αθλητικά και ψυχαγωγικά στοιχεία, και προσελκύοντας ένα ιδιαιτέρως ευρύ κοινό που έχει εντάξει την άθληση και τη συμμετοχή σε ανταγωνιστικά, ατομικά ή ομαδικά αθλήματα στην καθημερινότητά του και συνδυάζει τα ταξίδια για λίγους αναψυχής με την ενεργή συμμετοχή σε αθλητικές δράσεις. Κατά συνέπεια, προσφέρονται εξαιρετικές δυνατότητες εξωστρέφειας και ανάδειξης του αθλητικού και τουριστικού προϊόντος για κάθε περιοχή που τις φιλοξενεί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024