Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣταύρος Καλαφάτης: Αναγκαία η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού
Βουλευτής Α` Θεσσαλονίκης - Τομεάρχης Τουρισμού Ν.Δ.

Σταύρος Καλαφάτης: Αναγκαία η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού

Την αναγκαιότητα άμεσης ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, προκειμένου ο ελληνικός τουρισμός να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην οικονομία της χώρας επεσήμανε σε δηλώσεις του σχετικά με την ομιλία του σε ημερίδα…

Την αναγκαιότητα άμεσης ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, προκειμένου ο ελληνικός τουρισμός να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην οικονομία της χώρας επεσήμανε σε δηλώσεις του<...>σχετικά με την ομιλία του σε ημερίδα με θέμα `Τουρισμός – Πολιτισμός – Γαστρονομία` που διοργανώνεται στα πλαίσια της 6ης Έκθεσης «ΚΡΗΤΗ 2006», ο βουλευτής Α` Θεσσαλονίκης και τομεάρχης τουρισμού της Ν.Δ., κ. Σταύρος Καλαφάτης.

“Ο εναλλακτικός τουρισμός είναι η σύγχρονη μορφή αλλά και αφορμή τουρισμού για όλο το χρόνο ανάλογα με τις διαθέσεις και τις προτιμήσεις των τουριστών” τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Καλαφάτης, συμπληρώνοντας πως “η χώρα μας, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως και μπορεί να ανταποκριθεί στις εξειδικευμένες τουριστικές προτιμήσεις”.

“Η αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Με σοβαρότητα και προγραμματισμό αναδεικνύουμε τις νέες μορφές εναλλακτικού τουρισμού και αξιοποιούμε την ενδοχώρα. Εργαζόμαστε συστηματικά για την αναβάθμιση των κορεσμένων τουριστικά περιοχών, τη βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών και τον εκσυγχρονισμό των τουριστικών υποδομών σε όλη τη χώρα” κατέληξε ο τομεάρχης τουρισμού της Ν.Δ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024