Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτρατηγικές ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού στην ITS 2006
International Tourism Salon

Στρατηγικές ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού στην ITS 2006

Στρατηγικές ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στην χώρα μας, μέσα από τη χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής και πρακτικών προσεγγίσεων του θέματος, παρουσίασαν ειδικοί, εκπροσωπώντας και τους δύο χώρους, τόσο του αθλητισμού, όσο και του τουρισμού, στην ημερίδα της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού International Tourism Salon…

Στρατηγικές ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στην χώρα μας, μέσα από τη χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής και πρακτικών προσεγγίσεων του θέματος, παρουσίασαν ειδικοί, εκπροσωπώντας και τους δύο χώρους, τόσο του αθλητισμού,<...>όσο και του τουρισμού, στην ημερίδα της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού International Tourism Salon (ITS) Athens 2006 με θέμα «Στρατηγική ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού για την αναβάθμιση του ελληνικού παραδοσιακού τουριστικού προϊόντος – η πρόταση του Sports Tourism Greece», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2006.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο ιδρυτής της Rhodes Windsurfing Academy, προπονητής ιστιοπλοΐας και μέλος της International Windsurfing Association και του Δ.Ο.Α.Ν. Δήμου Ιαλυσού, κ. Αχιλλέας Ε. Τζίμας και ο οικονομολόγος (MBA – ΗΠΑ) και σύμβουλος ΜΜΕ, Τουριστικής Ανάπτυξης και Marketing, κ. Χρήστος Πετρέας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε:

  • Εισαγωγή: Αθλήματα και τουρισμός
  • Η πρακτική προσέγγιση: Οι πρωταθλητικές διοργανώσεις του windsurfing στην Ιαλυσό Ρόδου
  • Η στρατηγική πρόταση για πολιτική αθλητικού τουρισμού
  • Στρογγυλή τράπεζα συζήτησης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαίνοντα πρόσωπα από τον πολιτικό, τουριστικό και αθλητικό χώρο, όπως ο βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Χρύσης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Λαμπαδάριος, ο Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Χρήστος Παπαγιαννόπουλος και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκπαιδευτών (Αυτόνομης) Κατάδυσης, κ. Νίκος Τζανουδάκης.

Την ανάγκη χαρτογράφησης των περιοχών του αθλητικού τουρισμού με στόχο την προβολή τους τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, μέσω μιας κοινής προσπάθειας υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδιωτών και επαγγελματιών του χώρου, επεσήμανε στην ομιλία του ο βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Βασίλης Χρύσης. “Μέσω αυτής της προσπάθειας”, εξήγησε “θα ανοίξουμε νέους τουριστικούς προορισμούς, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024