Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜετάθεση της έκθεσης ITS Athens για το 2008

Μετάθεση της έκθεσης ITS Athens για το 2008

Την μετάθεση της έκθεσης ITS Athens για τον επόμενο χρόνο, το 2008, ανακοίνωσε χτες η διοργανώτρια εταιρία MACT S.A., με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή […]

Την μετάθεση της έκθεσης ITS Athens για τον επόμενο χρόνο, το 2008, ανακοίνωσε χτες η διοργανώτρια εταιρία MACT S.A., με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά<...>στην ανακοίνωση της είναι ότι δεν φτάσαμε στο υψηλό επίπεδο που εμείς επιδιώκαμε και που τόσο πολύ ανάγκη έχει ο κόσμος του Ελληνικού Τουρισμού.

Μεταξύ άλλων, η MACT S.A. αναφέρει:

“Η Τουριστική έκθεση για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός, είναι αναγκαιότητα του Ελληνικού Τουρισμού. Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει μια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού αντάξια της παράδοσης του Ελληνικού Τουρισμού και του διεθνούς κύρους του.

Η MACT S.A. παρότι είχε φτάσει σε επίπεδα συμμετοχής ξένων αντιπροσωπειών και Buyers πρωτόγνωρα για τα Ελληνικά δεδομένα, δεν κέρδισε το στοίχημα να φτάσει στα επίπεδα προδιαγραφών ξένων μεγάλων τουριστικών Εκθέσεων. Δεν κατανοήθηκαν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στοιχεία που επιδιώκαμε για μία αναβαθμισμένη Τουριστική Έκθεση.

Η ITS δεν επιδιώκει να γίνει άλλη μία Έκθεση που ο κόσμος του Τουρισμού θα έρχεται ή από πίεση ή από συνήθεια, καταγράφοντας φθίνουσες πορείες. Η ITS έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά ώστε να γίνει μία έκθεση Τουρισμού Διεθνούς εμβέλειας και να είναι σημείο αναφοράς στον κόσμο όλο. Να γίνει η μεγαλύτερη και η πλέον εποικοδομητικότερη έκθεση της Aνατολικής Μεσογείου.

Για αυτούς τους λόγους κρίναμε ότι πρέπει να μεταθέσουμε την έκθεσή μας και με συνεργασίες που ήδη εξασφαλίσαμε σε διεθνές επίπεδο με οργανισμούς και εταιρίες, καθώς και με πιο ολοκληρωμένα προγράμματα ενημέρωσης των φορέων στην Ελλάδα (την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Επαγγελματίες), ώστε να ενισχύσουμε τη δυναμική της Έκθεσης που διοργανώνουμε.

Στόχος μας να φτάσουμε την Έκθεση εκεί που χρειάζεται ο Ελληνικός Τουρισμός. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους ξένους Προορισμούς, τους Buyers και επιχειρήσεις που μας τίμησαν και είμαστε σίγουροι ότι θα καταλάβουν τη διάθεση μας να είμαστε πιο κοντά σας εξασφαλίζοντας σας την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία στον χώρο των Εκθέσεων.

Η ITS-2008 υποσχόμαστε να γίνει η έκθεση που θα συζητηθεί από όλο τον κόσμο του τουρισμού. Στο επόμενο άμεσο διάστημα θα ανακοινώσουμε τις νέες συνεργασίες, την ανανεωμένη, αναβαθμισμένη και πρωτοποριακή σε στόχους ITS”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024