Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδα για τις ειδικές μορφές τουρισμού ετοιμάζει η `xenia`

Ημερίδα για τις ειδικές μορφές τουρισμού ετοιμάζει η `xenia`

Ημερίδα με θέμα “Ειδικές Μορφές Τουρισμού” πρόκειται να οργανώσει η εταιρία xenia Εκθεσιακές Εκδηλώσεις Α.Ε…

Ημερίδα με θέμα “Ειδικές Μορφές Τουρισμού” πρόκειται να οργανώσει η εταιρία xenia Εκθεσιακές Εκδηλώσεις Α.Ε. στο πλαίσιο<...> των παράλληλων εκδηλώσεων που έχουν καθιερωθεί να πλαισιώνουν την έκθεση xenia.

Η ημερίδα που διοργανώνεται με την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2004 στο ξενοδοχείο Divani Caravel θα αποτελείται από δύο ενότητες στις οποίες θα παρουσιασθούν ο Τουρισμός Υπαίθρου με τον Αγροτουρισμό και τον Οικοτουρισμό και ο Τουρισμός Υγείας με τις Ιαμματικές Πηγές, τη Θαλασσοθεραπεία, τον Θερμαλισμό και τα Spa.

Την εισαγωγή στο θέμα θα κάνει η διευθύντρια Μελετών και Επενδύσεων του ΕΟΤ κα. Μπέτυ Χατζηνικολάου η οποία θα παρουσιάσει την ισχύουσα νομοθεσία για τις ειδικές μορφές τουρισμού που θα εξετάσει η ημερίδα.

Στην πρώτη ενότητα ο κ. Δημήτρης Ντάλης, διευθύνων σύμβουλος της Αγροτουριστικής ΑΕ, ο κ. Μιχάλης Κασιμάτης, γενικός γραμματέας του Ελληνο-ιταλικού Επιμελητηρίου και η κα. Μπριγκίτα Παπασταύρου, πρόεδρος του Ελληνικού Αγροτουρισμού θα μιλήσουν για θέματα Αγροτουρισμού στην Ελλάδα και την Ιταλία, ενώ ο κ. Γιώργος Καραμπάτος πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο κ. John Swarbrooke υπεύθυνος του τμήματος τουρισμού του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam και ο κ. Αναστάσιος Περιμένης, γενικός διευθυντής της Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου Α.Ε. θα αναπτύξουν το θέμα του οικοτουρισμού.

Στη δεύτερη ενότητα, η κα. Φανή Βαββύλη, καθηγήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η κα. Ιωσηφίνα Καρατζά, διευθύντρια Θερμαλισμού στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε., η κα. Μαριάννα Αγγελοπούλου από τα ξενοδοχεία Aldemar, ο κ. Roger Withers από το The Tourism Partnership, ο κ. Κυριάκος Πάρπας, διεθύνων σύμβουλος της Πάρπας Ελλάς ΕΠΑ, και ο κ. Μάνος Χατζηγεωργίου από τη διεύθυνση Θερμαλισμού της εταιρίας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. θα αναπτύξουν το θέμα του Τουρισμού Υγείας σε όλες του τις διαστάσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024