Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαH ενίσχυση του τουρισμού “μοχλός” ανάπτυξης για νέες επενδύσεις στο Real Estate
Συνέδρια

H ενίσχυση του τουρισμού “μοχλός” ανάπτυξης για νέες επενδύσεις στο Real Estate

PRODEXPO

Θα αναπτυχθούν συζητήσεις  γύρω από τον τουρισμό αφορούν στην υγειονομική και κλιματική κρίση και κατά πόσο μπορεί να αποδώσει ο τουρισμός υπό αυτές τις συνθήκες, στη διατήρηση της ελκυστικότητας του προορισμού και στη σύνδεση παγκόσμιων αλυσίδων με το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Η σύνδεση του τουρισμού με την αγορά του real estate αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα που θα αναλυθούν στο 24ο συνέδριο της Prodexpo, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο μεγαλύτερο έως τώρα συνέδριο της Prodexpo για τον κλάδο της ακίνητης περιουσίας θα συμμετάσχουν όλοι οι σημαντικοί “παίκτες” της αγοράς από την εγχώρια και διεθνή σκηνή. Ιδιαίτερη θέση στο τραπέζι του φόρουμ θα έχουν οι τουριστικές επενδύσεις και πιο συγκεκριμένα, αν μπορεί ο ελληνικός τουρισμός να αποτελέσει ευκαιρία για τους επενδυτές.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί με θέμα τις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην οποία θα συμμετέχουν: ο υφυπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο καθηγητής κ. Γιώργος Δουκίδης, ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, κ. Στράτος Παραδιάς και από την AirBnB ο Vladimir Beroun, Senior Public Policy Manager EU, και η Cristina Salmena, Public Policy Associate, Italy & Southern Europe.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων σχετικών με τουριστικά θέματα θα συμμετέχουν κορυφαίοι εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων και τουριστικών επενδύσεων, όπως οι: Raul Levis, γενικός διευθυντής στο Mandarin Oriental Costa Navarino, Κώστας Σιδέρης, Chief Operation Officer, Inventio|board member, Ella ResortsΑφροδίτη Αρβανίτη, Group Director of Operations, Domes Resort – Marriott InternationalAdam Konieczny, MRICS Development Director CEE & SEE, Louvre Hotels GroupΒασίλης Θεμελίδης, Regional Director South & East Europe, Wyndham καθώς Frank Reul, αντιπρόεδρος αρμόδιος για την Ανάπτυξη στην Accor Premium, Midscale & Economy, η Αδαμαντία Φωκά, senior bus. development manager hospitality, health & IRC της  Lamda Development και Αλέξης Πιπιλής, Head of Hospitality & Business Development της Prodea investments.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024