Τελευταία νέα

Νέες υπηρεσίες από τη FORTHcrs στη Philoxenia 2005

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο του τουρισμούκαι άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2005, τις πόρτες της, συμμετέχει και φέτος […]

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο του τουρισμού<…>και άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2005, τις πόρτες της, συμμετέχει και φέτος η εταιρία FORTHcrs, που είναι μέλος του ομίλου FORTHnet.

Οι επισκέπτες της FORTHcrs έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις υπηρεσίες της εταιρίας και να ενημερωθούν για τις πρωτοποριακές ηλεκτρονικές εφαρμογές που αναπτύσσει για τη βιομηχανία του τουρισμού, των μεταφορών, και της ψυχαγωγίας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται μάλιστα, στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διαχείρισης κρατήσεων και εισιτηρίων κάθε τύπου, όπου η FORTHcrs εξειδικεύεται και πρωτοπορεί.

Ακόμα, στα πλαίσια της Philoxenia, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση το CARcrs η νέα υπηρεσία που έχει αναπτύξει η FORTHcrs για κρατήσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων με δυνατότητα διαχείρισης των πωλήσεων και της διανομής στα πρακτορεία, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρίας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα εφαρμογή διαχείρισης τουριστικών πακέτων και να ενημερωθούν για τους νέους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, που έχουν ενταχτεί στο σύστημα RoomViewTM, καθώς και τις πρόσθετες δυνατότητες της εφαρμογής.

Επίσης, στο πλαίσιο της Philoxenia 2005, η FORTHcrs θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τον Οργανισμό Τουρισμού Βελιγραδίου (Τ.Ο.Β.) με τη συνεργασία του οποίου θα αναδείξει το σημαντικό ρόλο των ηλεκτρονικών συστημάτων στη διευκόλυνση των πωλήσεων και του `ανοίγματος` νέων αγορών. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του συστήματος RoomViewTM θα παρέχονται πληροφορίες για τα καταλύματα και την τουριστική ύλη της Σερβίας στα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας και αντίστροφα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024