Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνTASKI swingo xp: Nέα γενιά μηχανών πλύσεως-στεγνώσεως όρθιου χειριστή

TASKI swingo xp: Nέα γενιά μηχανών πλύσεως-στεγνώσεως όρθιου χειριστή

Η JohnsonDiversey καινοτομεί άλλη μία φορά, εισάγοντας την TASKI swingo XP, μία επόμενης γενιάς αυτόματη μηχανή πλύσεως–στεγνώσεως όρθιου τύπου, που αυξάνει την παραγωγικότητα μέχρι και 30%, χάρη στην αυξημένη ταχύτητα(6km/h) […]

Η JohnsonDiversey καινοτομεί άλλη μία φορά, εισάγοντας την TASKI swingo XP, μία επόμενης γενιάς αυτόματη μηχανή πλύσεως–στεγνώσεως όρθιου τύπου, που αυξάνει την παραγωγικότητα μέχρι<...> και 30%, χάρη στην αυξημένη ταχύτητα(6km/h) και τη μεγάλη ευελιξία της.

Μπορεί να καλύψει μέχρι και 4.000 m2, με ένα μόνο γέμισμα κάδου, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση των χρονοβόρων στάσεων για επαναγέμιση του κάδου. Το σύστημα ελεγχόμενης δοσολόγησης διαλύματος καθαρισμού (CSD) που διαθέτει, προσφέρει μέχρι και 50% μείωση στην κατανάλωση νερού, η οποία οδηγεί σε αντίστοιχη μείωση στην κατανάλωση χημικών.

Ακόμη, η TASKI swingo ΧP εξοικονομεί μέχρι και 30% ηλεκτρική ενέργεια, χάρη στο λιγότερο χρόνο φόρτισης που χρειάζονται οι μπαταρίες σε σχέση με τις συμβατικές μηχανές πλύσεως-στεγνώσεως. Εξασφαλίζει άριστα καθαριστικά αποτελέσματα χάρη στο ειδικό σύστημα βούρτσας που διαθέτει με την μικροπεριστρεφόμενη κίνηση και το σχήματος W σκουΐτζι -3 τροχών- που του επιτρέπει να προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε τύπο δαπέδου. Ο νέος σχεδιασμός του εξασφαλίζει πλήρες στέγνωμα ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες εργασίας, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Τέλος, Η εργονομική θέση του χειριστή, που στέκεται σε μία φαρδιά πλατφόρμα χωρίς πετάλια, προσφέρει πλήρη ορατότητα 360ο. Όλες οι λειτουργίες (στρίψιμο, επιτάχυνση, φρενάρισμα) ενεργοποιούνται από το τιμόνι. Η ευελιξία της μηχανής, καθώς και η δυνατότητα περισσότερο αθόρυβης λειτουργίας, την καθιστά ιδανική για χρήση σε σημεία μεγάλης κυκλοφορίας (π.χ. καταστήματα λιανεμπορίου).

Για όλους αυτούς τους λόγους η TASKI swingo XP έχει ήδη επιλεγεί από τα ΕΛ.ΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία), για τον καθαρισμό των αποθηκών τους, καθώς και από το νοσοκομείο Metropolitan για τον καθαρισμό του κτιρίου του στο Φάληρο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024