Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η ITA Airways πετάει προς τις Μαλδίβες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούλιος 2022, 13:06

Η απευθείας πτήση Ρώμη Fiumicino - Μαλέ τίθεται σήμερα προς πώληση και θα πραγματοποιείται από τις 17 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 26 Μαρτίου 2023

Η ITA Airways επεκτείνει το διηπειρωτικό της δίκτυο με μια νέα πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης προς το Μαλέ των Μαλδίβων.

Από σήμερα, σε όλα τα κανάλια πώλησης της ITA Airways, θα είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων για τη νέα απευθείας πτήση από τη Ρώμη προς τις Μαλδίβες. Η πτήση θα πραγματοποιείται από τις 17 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 26 Μαρτίου 2023, την τελευταία ημερομηνία επιστροφής από τις Μαλδίβες. Από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 22 Ιανουαρίου η πτήση θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα, και από τις 23 Ιανουαρίου έως το τέλος της χειμερινής περιόδου, δύο φορές την εβδομάδα. 

Χάρη στο διευρυμένο δίκτυο της ITA Airways, θα είναι επίσης δυνατές οι συνδέσεις από τα κυριότερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια με την πτήση προς τις Μαλδίβες.

Η ITA Airways επεκτείνει την παρουσία της στη διηπειρωτική αγορά και στον Ινδικό Ωκεανό. Η Εταιρεία ανταποκρίνεται στην ισχυρή ζήτηση των πελατών για έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον παγκόσμιο τουρισμό, τις Μαλδίβες. Με τη νέα πτήση από Ρώμη Fiumicino προς Μαλέ, η ITA Airways φτάνει τους 8 διηπειρωτικούς προορισμούς, από τους συνολικά 63 προορισμούς, με 22 προορισμούς εσωτερικού Ιταλίας και 33 διεθνείς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top