Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Έρευνα

Η Ελλάδα 2ος καλύτερος διεθνής προορισμός για μεμονωμένους ταξιδιώτες

Τατιάνα Ρόκου - 21 Ιούλιος 2022, 11:01

Η Ελλάδα είναι το δεύτερο καλύτερο μέρος για μεμονωμένους ταξιδιώτες, με βαθμολογία 28,95/30. Το Μαρόκο είναι η Νο1 χώρα, με συνολική βαθμολογία 29,1/30. Με 3.047 'σόλο' περιηγήσεις, η Ινδία έρχεται στην τρίτη θέση.


Ο βρετανικός εξειδικευμένος πάροχος ασφάλισης για αθλητικό τουρισμό SportsCover Direct αποκαλύπτει τις καλύτερες χώρες για ατομικά ταξίδια, με βάση τον αριθμό των ατομικών περιηγήσεων, το ποσοστό των ξενοδοχείων πέντε αστέρων και τον αριθμό των δραστηριοτήτων που βαθμολογήθηκαν με πέντε αστέρια στο TripAdvisor για το συγκεκριμένο είδος ταξιδιού.

Βάσει μεμονωμένων περιηγήσεων, το Μαρόκο αποκαλύπτεται ως η καλύτερη χώρα για μεμονωμένους ταξιδιώτες, με συνολική βαθμολογία 29,1/30, βάσει του ποσοστού των πεντάστερων ξενοδοχείων και των δραστηριοτήτων πέντε αστέρων στο TripAdvisor. Το 52% των δραστηριοτήτων που αναφέρονται στο Tripadvisor για το Μαρόκο βαθμολογούνται με πέντε αστέρια. Το μέρος με την καλύτερη βαθμολογία για επίσκεψη είναι το Jardin Majorelle, ένας ήσυχος και σκιερός κήπος που έρχεται σε αντίθεση με τους πολυσύχναστους δρόμους του Μαρακές.Η Ελλάδα είναι το δεύτερο καλύτερο μέρος για μεμονωμένους ταξιδιώτες, με βαθμολογία 28,95/30. Με 3.047 “σόλο” περιηγήσεις, η Ινδία έρχεται στην τρίτη θέση για μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Οι ΗΠΑ έχουν βαθμολογία μεμονωμένων ταξιδιών 28,5/30. Το 66% των ξενοδοχείων που αναφέρονται στο Tripadvisor βαθμολογούνται με πέντε αστέρια, παρέχοντας στους ταξιδιώτες ένα μέρος άνετο για ξεκούραση μετά την περιήγηση στις διάφορες δραστηριότητες που έχει να προσφέρει η χώρα.

Παρά το γεγονός ότι ταξιδεύουν μόνοι, οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες συχνά θέλουν να συναντήσουν ανθρώπους στα ταξίδια τους, είτε πρόκειται για ντόπιους είτε για άλλους τουρίστες, επομένως οι ατομικές περιηγήσεις είναι εξαιρετικές για αυτό.Η Ινδία προσφέρει τις περισσότερες “σόλο” περιηγήσεις για ταξιδιώτες, με συνολικά 3.047. Η πιο δημοφιλής περιήγηση σύμφωνα με το TourRadar, είναι μια περιήγηση γύρω από το Ταζ Μαχάλ.

Η Ιταλία έχει τη δεύτερη θέση με 1.125 εκδρομές. Οι κορυφαίες από αυτές περιλαμβάνουν το “The Italian Dream”, όπου οι τουρίστες μπορούν να γευματίσουν στην Τοσκάνη και στη συνέχεια να ανακαλύψουν το ιστορικό κέντρο της Μπολόνια. Στην τρίτη θέση, η Αίγυπτος με 1.040 “σόλο” εκδρομές. Η πιο δημοφιλής περιήγηση είναι η κρουαζιέρα “Nile Jewel”, που ξεκινά από το Κάιρο και στη συνέχεια εξερευνά τη δυτική όχθη του Λούξορ, το Kom Ombo και το Edfu.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top