Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΆνοιξε η Αττική Οδός, χωρίς διόδια έως τις 30 Ιανουαρίου
Μεταφορές

Άνοιξε η Αττική Οδός, χωρίς διόδια έως τις 30 Ιανουαρίου

Σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων, που θα έχει ολοκληρωθεί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking του Αεροδρομίου 'Ελ. Βενιζέλος', πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα.

Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 8 το πρωί τέθηκαν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών, λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος” πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας (“Δαχτυλίδι”) από τις 9:00 έως τις 19:00.

Σημειώνεται ότι και το Μετρό πλέον λειτουργεί κανονικά έως τον ΔΑΑ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023
13/03/2023