Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΓΕΠΟΕΤ: Αλλάζει ο οδικός χάρτης της Αθήνας
Νομοθεσία

ΓΕΠΟΕΤ: Αλλάζει ο οδικός χάρτης της Αθήνας

Η ομοσπονδία δεσμεύεται να συνεργαστεί με κάθε πρόσφορο μέσο με τις αρμόδιες αρχές για την αποτελεσματική εφαρμογή του καινοτόμου μέτρου στάσης και στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων.

«Αλλάζει άρδην η οπτική που η πολιτεία αντιμετωπίζει τα αιτήματα του τουριστικού κλάδου, γράφει σε σχετική ανακοίνωση η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ)

«Για πρώτη φορά πραγματοποιείται καθαρισμός και σήμανση των χώρων στάσης και στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στην πόλη, με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού  ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Φοίβο Αξιώτη», συνεχίζει.

→ Τα 11 νέα σημεία στάσης και στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων

Πρόκειται ουσιαστικά για την ικανοποίηση ενός αιτήματος δεκαετιών των επαγγελματιών στις τουριστικές μεταφορές που αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποκατάσταση της ομαλής κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας όπου έχουν την έδρα τους πλήθος ξενοδοχεία, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, θέατρα και λοιπά σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Επισημαίνεται ότι η Ομοσπονδία αναγνωρίζει την απόφαση αυτή του Δήμου ως ένα πρώτο, αποφασιστικό βήμα για την οριστική επίλυση των προβλημάτων στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στην Αθήνα μέσω της δημιουργίας υπόγειου χώρου στάθμευσης, πρόταση που θα βελτιώσει θεαματικά την κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη και θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής σε αυτήν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024