Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsUber: Νέα υπηρεσία προκράτησης ταξί με Uber Reserve
Οδικές Μεταφορές

Uber: Νέα υπηρεσία προκράτησης ταξί με Uber Reserve

  • UBER RESERVE Main Photo

Η νέα υπηρεσία Uber Reserve επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση ταξί έως και 90 ημέρες νωρίτερα.

Οι χρήστες της Uber μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση μιας διαδρομής στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έως και 90 ημέρες νωρίτερα μέσω της λειτουργίας Reserve, που βρίσκεται εντός της εφαρμογής.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι χρήστες σε κράτηση διαδρομής από 30 λεπτά έως και τρεις μήνες νωρίτερα, προσφέροντας σας εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με το εύρος κόστους της διαδρομής. Οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν σε ακύρωση της διαδρομής έως και 60 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα επιβίβασης στο ταξί, χωρίς χρέωση ακύρωσης. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στην εφαρμογή Uber, και μέσω του Reserve να εισάγουν την ημερομηνία, την ώρα και τη διαδρομή τους από 90 ημέρες νωρίτερα έως και μισή ώρα πριν το προγραμματισμένο δρομολόγιο. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουν ότι ένα Uber Taxi θα περιμένει πέντε λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης και θα τους οδηγήσει στον προορισμό τους.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε νέες λειτουργίες στην εφαρμογή μας στην Ελλάδα με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιβατών μας, είτε είναι κάτοικοι είτε επισκέπτες της χώρας. Στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε την πιο απρόσκοπτη εμπειρία μετακίνησης, ειδικά σε μια περίοδο όπως το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του οποίου παρατηρείται μια αύξηση των αιτημάτων κράτησης για διαδρομές από/προς αεροδρόμια και λιμάνια. Παρά το γεγονός ότι το Uber Reserve είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιείται συστηματικά για επαγγελματικές μετακινήσεις, είναι πεποίθησή μου ότι πολλοί χρήστες της εφαρμογής μας θα χαρούν να προγραμματίσουν τις διαδρομές τους εκ των προτέρων με το Uber Reserve με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές”, σχολίασε η κα Σαρίτα Βαρούχ, γενική διευθύντρια της Uber Ελλάδας.

Η υπηρεσία Reserve είναι ήδη διαθέσιμη σε πάνω από 90 ευρωπαϊκές πόλεις και άνω των 50 χωρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023