Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠτώχευση του Λιθουανού tour operator Go Planet Travel
TOs

Πτώχευση του Λιθουανού tour operator Go Planet Travel

Παύση δραστηριότητας για τον Tour Operator Go Planet Travel, με έδρα τη Λιθουανία, ο οποίο δραστηριοποιούταν κατλα ένα μέρος και στην Κρήτη (σε Ελούντα, Ρέθυνο, Χανιά, Μάλια και Ηράκλειο).

Ο Tour Operator Go Planet Travel, με έδρα τη Λιθουανία, διέκοψε τις δραστηριότητές του. Στην Ελλάδα εκτελούσε μόνο ένα μικρό πρόγραμμα, κυρίως στην Κρήτη (Ελούντα, Ρέθυνο, Χανιά, Μάλια και Ηράκλειο), που αφορούσε σε περίπου 2.000 άτομα το χρόνο. Αυτήν τη στιγμή, ο αριθμός των πελατών του στο εξωτερικό είναι συνολικά 900 άτομα και οι Λιθουανοί αρμόδιοι προχωρούν σε κινήσεις για να λυθεί το πρόβλημα, όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια του Γραφείου Τουρισμού της χώρας, δρ. Raimonda Balniene.

Ο tour operator είχε ακόμη προγράμματα σε Βουλγαρία, Τουρκία, Τυνησία, Αίγυπτο, Ιορδανία και Ταϊλάνδη.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Η εταιρεία Go Planet Travel εκφράζει τη λύπη της για την κατάσταση που έχει προκύψει, η οποία οδήγησε τον αερομεταφορέα Gran Cru Airlines να υποστεί ταλαιπωρία. Η εταιρεία κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε όσοι πελάτες της βρίσκονται ήδη σε διακοπές να γυρίσουν πίσω στην ώρα τους, και όσων τα σχέδια των διακοπές τους έχουν διαταραχθεί να λάβουν αποζημίωση”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι η εταιρεία σταματά τη λειτουργία της και “σε αυτήν την περίπτωση αισθανόμαστε σαν ένα θύμα δολοπλοκιών. Εμείς θα συνεχίσουμε να αναζητούμε την αλήθεια. Το κύριο πράγμα είναι χάσαμε την καλή μας φήμη. Ακόμη και έτσι, πρώτα θα φροντίσουμε τους πελάτες μας και στη συνέχεια θα κάνουμε προσπάθειες για να βελτιώσει τη φήμη μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024