Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤην αγορά της Ινδίας ανοίγει το Argo Travel Group
Τουριστικά γραφεία

Την αγορά της Ινδίας ανοίγει το Argo Travel Group

'Εκστρατεία' ξεκινά το Argo Travel Group στις ασιατικές αγορές, με συμμετοχή και παρουσία σε σημαντικές εκθέσεις, όπως η OTM (Outbound Travel Mart) στο Mumbai της Ινδίας, η SATTE στο Νέο Δελχί, η ASEAN Travel Fair (ATF) στη Μαλαισία και η TITF στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Την αγορά της Ινδίας διερευνά το Argo Travel Group με τη συμμετοχή του στην έκθεση εξερχόμενου τουρισμού OTM μέσω του γραφείου πωλήσεων Ασίας και Ειρηνικού που ξεκίνησε από το 2013 με την Travel Media Applications.
 
Στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής του στις αγορές της Ασίας, το Argo Travel Group συμμετείχε με περίπτερο στην OTM (Outbound Travel Mart) στο Mumbai της Ινδίας, από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2014.

Η Ελλάδα είχε σημαντική εκπροσώπηση με το περίπτερο του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Ελλάδας (HATTA) κάτω από το οποίο μεταξύ άλλων συμμετείχε και το Argo Travel Group, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή Ασίας κ. Στρατή Βουρσούκη.

“Η Ινδία παρά το μέγεθός της δεν έχει ακόμα αξιοποιήσει στο μέγιστο τη δυναμική της στον εξερχόμενο τουρισμό και οι προοπτικές είναι μεγάλες” ανάφερε ο κ. Στρατής Βουρσούκης “οι προοπτικές της αγοράς είναι ιδιαίτερα σημαντικές και η ζήτηση που συναντήσαμε από τουριστικά γραφεία της Ινδίας για Ελλάδα αλλά και για πακέτα σε συνδυασμό με γειτονικές χώρες ήταν έντονη”.

“Όπως διαπιστώσαμε από την ενημέρωση που είχαμε από τον πρέσβη της Ελλάδας στην Ινδία κ. Ιωάννη Ραπτάκη η διαδικασία έκδοσης βίζας για την Ελλάδα έχει βελτιωθεί με αποτέλεσμα από 4.500 θεωρήσεις το 2012 να φτάσουμε στις  11.500 θεωρήσεις το 2013 και τον πρώτο μήνα του 2014 να έχουμε αύξηση 600% στις θεωρήσεις σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013 γεγονός που συμβάλλει στην προσπάθειά μας ως τουριστικό γραφείο για αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από την Ινδία”, ανέφερε ο κ. Βουρσούκης.

Η συμμετοχή του Argo Travel Group στην έκθεση OTM στο Mumbai -η οποία είναι από τις σημαντικότερες εκθέσεις εξερχόμενου τουρισμού στην Ινδία και φέτος συγκέντρωσε 825 εκθέτες από 37 χώρες και 9.000 επισκέπτες- αποτελεί μέρος των δράσεών του στις αγορές της Ασίας που έχει αναλάβει η εταιρεία Travel Media Applications.

Στο πλαίσιο αυτό ο διευθυντής Ασίας & Ειρηνικού της Travel Media Applications και του Argo Travel Group κ. Στρατής Βουρσούκης επισκέφθηκε επίσης και την έκθεση SATTE στο Νέο Δελχί, αλλά και την έκθεση ASEAN Travel Fair (ATF) στη Μαλαισία. Ο κύκλος συμμετοχών του Argo Travel Group σε εκθέσεις για το πρώτο δίμηνο του 2014 ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή με περίπτερο στην έκθεση TITF στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Στη φωτογραφία, ο διευθυντής Ασίας & Ειρηνικού της Travel Media Applications και του Argo Travel Group κ. Στρατής Βουρσούκης, στην έκθεση  OTM (Outbound Travel Mart) στο Mumbai της Ινδίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024