Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑλλαγή ηγεσίας στον όμιλο FTI – Ο Karl Markgraf αναλαμβάνει τα ηνία
Tour operator

Αλλαγή ηγεσίας στον όμιλο FTI – Ο Karl Markgraf αναλαμβάνει τα ηνία

«Ο διπλός του ρόλος ως CEO και CIO θα είναι καθοριστικός για την επιτάχυνση των φιλόδοξων προσπαθειών μας για μετασχηματισμό», τονίζει ο νέος πρόεδρο για τον διευθύνοντα σύμβουλο.

Από την 1η Ιουλίου 2023, ο όμιλος FTI θα διευθύνεται από τον Karl Markgraf, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον προγενέστερό του ρόλο ως CIO.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία αναδιαμορφώνει το εποπτικό συμβούλιο, καθώς ο Wolfgang Altmüller και ο Dr Florian Amereller αποχωρούν από το ΔΣ και αντικαθίστανται από τον Naguib S. Sawiris, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του προέδρου, και τον Ralph Schiller, τον πρώην διευθύνοντα, ο οποίος θα αναλάβει νέο ρόλο ως αναπληρωτής πρόεδρος.

Επιτάχυνση προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Με την τεχνογνωσία του, το κύριο καθήκον του Karl Markgraf στο νέο ρόλο είναι να οδηγήσει τον όμιλο προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, εξηγεί ο Naguib S. Sawiris: «Ως μια παγκοσμίως ενεργή εταιρεία με γνώμονα τα δεδομένα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μας. Η εμπειρία του στον τομέα της πληροφορικής και της ψηφιοποίησης τον καθιστά το ιδανικό άτομο για να οδηγήσει την εταιρεία μας στο μέλλον και να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα των πρωτοβουλιών συνεχούς αλλαγής. Ο διπλός του ρόλος ως CEO και CIO θα είναι καθοριστικός για την επιτάχυνση των φιλόδοξων προσπαθειών μας για μετασχηματισμό. Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Karl Markgraf για το διορισμό του και του εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο έργο».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024