Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsJet2.com / Jet2holidays: Νέο δρομολόγιο Μπέρμιγχαμ – Λέσβος από το καλοκαίρι του 2024
Tour Operators

Jet2.com / Jet2holidays: Νέο δρομολόγιο Μπέρμιγχαμ – Λέσβος από το καλοκαίρι του 2024

Επίσης έχει προστεθεί μια δεύτερη εβδομαδιαία πτήση στη Λέσβο, από το Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου για το επόμενο καλοκαίρι.

Η Jet2.com και η Jet2holidays ανταποκρίθηκαν στη συνεχιζόμενη ισχυρή ζήτηση από τουρίστες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες, επεκτείνοντας το πρόγραμμα «Summer 24», συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης τριών νέων δρομολογίων.

Η επέκταση οδήγησε τις εταιρείες να προσθέσουν δύο νέα δρομολόγια από το Αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ προς Tivat (Μαυροβούνιο) και τη Λέσβο – καθώς και μια νέα διαδρομή προς τη Βερόνα από το Αεροδρόμιο της Γλασκώβης. Αυτό σημαίνει ότι το Jet2.com και το Jet2holidays θα εκτελούν περισσότερα από 400 δρομολόγια από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου το καλοκαίρι του 2024, με πάνω από 17 εκατ. θέσεις σε πώληση συνολικά.

Το νέο δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ για το καλοκαίρι του 2024 είναι το νησί της Λέσβου, με εβδομαδιαία, κυριακάτικα δρομολόγια, από τις 26 Μαΐου έως τις 6 Οκτωβρίου. Εκτός από αυτό το νέο δρομολόγιο, οι εταιρείες έχουν προσθέσει επίσης μια δεύτερη εβδομαδιαία πτήση στη Λέσβο, από το Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου για το επόμενο θερινό τους πρόγραμμα.

Η Λέσβος, το τρίτο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, έχει διασύνδεση μέσω των Jet2.com και Jet2holidays με το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Λονδίνο-Stansted για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays δήλωσε: «Εκτός από το ότι ευελπιστούμε σε ένα “δυνατό καλοκαίρι” για το 2023, βλέπουμε επίσης πολλούς πελάτες να θέλουν να κάνουν κράτηση για το επόμενο, κάτι που είναι εξαιρετικά νέα. Ως απάντηση σε αυτό, προχωράμε για να δώσουμε στους πελάτες και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμη περισσότερες επιλογές χάρη στην έναρξη τριών νέων δρομολογίων για το “Summer 24”. Αυτή η επέκταση ενισχύει περαιτέρω ένα πρόγραμμα που είναι ήδη το μεγαλύτερό μας από ποτέ και γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δημοφιλές σε πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε αεροδρόμιο».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024