Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsTUI: Στην κυκλοφορία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα
Ψηφιοποίηση

TUI: Στην κυκλοφορία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα

Η πλατφόρμα περιηγήσεων TUI θα είναι αρχικά διαθέσιμη αποκλειστικά στο Βέλγιο σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και απευθείας σε πελάτες, ενώ αναμένεται η διεθνής κυκλοφορία της.

Με την παγκόσμια άνοδο της τουριστικής βιομηχανίας, η TUI  στοχεύει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, όπως η νέα πλατφόρμα περιηγήσεων. Πρόκειται για το tuitours.com, ένα εργαλείο αιχμής που επιτρέπει την ψηφιακή παραγωγή ομαδικών και μεμονωμένων περιηγήσεων από τουριστικούς πράκτορες, απλοποιώντας την ανάπτυξη πολυήμερων εκδρομών και εκδρομών μετ’ επιστροφής.

Ο κλάδος των εκδρομών αποτιμάται στα 100 δισ. δολ., με ετήσια ανάπτυξη 6%. Η TUI είναι ήδη ηγέτης στην αγορά και από το 2018 έχει προσφέρει εκδρομές για περισσότερους από 500.000 πελάτες. Ωστόσο η νέα της πλατφόρμα αναμένεται να οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη, όταν ξεκινήσει το λανσάρισμά της στο Βέλγιο (καταρχάς).

Η πλατφόρμα περιηγήσεων TUI είναι ένα ενιαίο σύστημα που επιτρέπει την προμήθεια, την παραγωγή, τη διανομή και την πραγματοποίηση περιηγήσεων. Δημιούργημα συνεργασίας με τη Nezasa, μια βραβευμένη εταιρεία ταξιδιωτικής τεχνολογίας, η πλατφόρμα παρέχει γρήγορη και ακριβή ανάπτυξη δρομολογίων, με τιμολόγηση και διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο, σε ένα σύγχρονο σύστημα “drag & drop”, απλοποιώντας την προηγουμένως περίπλοκη διαδικασία σχεδιασμού περιηγήσεων.

Οι πελάτες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επιλέγουν από ομαδικά ή solo δρομολόγια, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να εξατομικεύσουν απρόσκοπτα σε πραγματικό χρόνο με πρόσβαση σε ταξιδιωτικά στοιχεία της TUI αλλά και τρίτων, όπως πτήσεις, καταλύματα, μεταφορές, ενοικίαση αυτοκινήτου, εμπειρίες και οδηγούς. Αυτό αντανακλά τις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη για μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία.

Η πλατφόρμα αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της TUI, όπως ισχυρές σχέσεις με συνεργάτες του κλάδου, καθώς και υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών στον προορισμό και τη γνώση τοπικών και παγκόσμιων ειδικών για την ανάπτυξη και την επιμέλεια δρομολογίων. Επιπλέον, οι πελάτες και οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι μπορούν να συνδυάσουν αποκλειστικά προϊόντα, όπως το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων Robinson, Magic Life και TUI Blue, και την γκάμα εμπειριών TUI Collection.

Η πλατφόρμα περιηγήσεων TUI θα είναι αρχικά διαθέσιμη αποκλειστικά στο Βέλγιο σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και απευθείας σε πελάτες, ενώ αναμένεται η διεθνής κυκλοφορία της το 2023 και το 2024. Σημειώνεται ότι ατομικές και ομαδικές εκδρομές σε 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων προορισμών στην Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό, την Ευρώπη και την Αμερική, είναι ήδη διαθέσιμες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024