Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΝέο τουριστικό γραφείο από τους ξεναγούς της Κρήτης
Τουριστικά γραφεία

Νέο τουριστικό γραφείο από τους ξεναγούς της Κρήτης

Έναρξη ενός νέου τουριστικού γραφείου με την επωνυμία 'Κέντρο Τουριστικών Επιχειρήσεων Διπλωματούχων Ξεναγών Ι.Κ.Ε.' και διακριτικό τίτλο 'Tourist Guides of Crete, Travel Agency'.

Το Tourist Guides of Crete, Travel Agency είναι μια προσπάθεια 104 διπλωματούχων ξεναγών, σε 14 γλώσσες, με ξεναγική και ταξιδιωτική εμπειρία χιλιάδων ωρών, που ενώθηκαν υπό μορφή εταιρείας, προκειμένου να δρατσηριοποιηθούν στον τουρισμό.

“Με μεγάλη χαρά βλέπουμε το ενδιαφέρον και άλλων συναδέλφων να θέλουν να ενώσουν τις προσδοκίες τους μαζί μας, ούτως ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε νέα σημεία ξεναγικού ενδιαφέροντος της πόλης μας, του νησιού μας, της χώρας μας, και με απόλυτο σεβασμό, να τα προωθήσουμε και να τα αναδείξουμε σε Έλληνες και ξένους διαδικτυακούς και μη επισκέπτες της χώρας μας”, αναφέρουν οι ιδρυτές του νέου τουριστικού γραφείου.

“Σκοπός της ομάδας μας είναι να δημιουργηθούν νέες ειδικές τακτικές διαδρομές και επιμορφωτικές εκδρομές απόδρασης στο νησί μας, με έμφαση την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με Κρήτες και όχι μόνο, εν δυνάμει πελάτες, δείχνοντας τους το νησί μας από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά.

Το σύνθημα μας είναι: ‘Ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας’ και σκοπός μας είναι να λειτουργήσουμε την εταιρία μας βασιζόμενοι στην εντιμότητα, ειλικρίνεια, επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Το πολυσυλλεκτικό μας ταλέντο και η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε για σας μια μεγάλη γκάμα διαδρομών-εκδρομών, που θα ικανοποιούν τα ενδιαφέροντα του κάθε διαφορετικού χαρακτήρα. Άλλωστε το νησί μας και οι ίδιες οι πόλεις του –  που τόσο έχουν αγνοηθεί από ταξιδιώτες – έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν… Γνωστούς και άγνωστους αρχαιολογικούς θησαυρούς, Μοναστήρια και κρυμμένα Βυζαντινά ξωκλήσια, φυσιολατρικά μονοπάτια ή φαράγγια με μεγάλο ενδιαφέρον σε σπάνια και ενδημικά είδη της χλωρίδας και πανίδας  της Κρήτης, αμέτρητα γνωστά και άγνωστα σπήλαια, ταπεινούς αλλά πολλοί ικανούς καλλιτέχνες και δεξιοτέχνες που παράγουν αριστουργήματα σε μακρινές γωνιές του νησιού μας και φυσικά η περίφημη σ όλον τον κόσμο διατροφή μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024