Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣε τουριστικά γραφεία και αντιπροσώπους ρίχνει το βάρος των ευθυνών για την κατάρρευση της Travel Card ο τέως διευθυντής της

Σε τουριστικά γραφεία και αντιπροσώπους ρίχνει το βάρος των ευθυνών για την κατάρρευση της Travel Card ο τέως διευθυντής της

Στις 7.000 ανήλθε ο αριθμός των πωληθέντων καρτών και στις 15.000 οι κρατήσεις που έγιναν μέσω της Travel Card, προτού “ναυαγήσει” η εταιρία, όπως επισήμανε – μιλώντας στην εκπομπή Business […]

Στις 7.000 ανήλθε ο αριθμός των πωληθέντων καρτών και στις 15.000 οι κρατήσεις που έγιναν μέσω<...> της Travel Card, προτού “ναυαγήσει” η εταιρία, όπως επισήμανε – μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel – ο τ. γενικός διευθυντής της Travel Card κ. Επαμεινώνδας Τσετσενέκος.

Ειδικότερα, ο κ. Τσετσενέκος – που, όπως ανέφερε ο ίδιος, παραιτήθηκε από τη διεύθυνση της εταιρίας στα τέλη του περασμένου Απριλίου – σημείωσε ότι είχαν υπογράψει με την Travel Card περί τα 950 ξενοδοχεία, εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν ήδη πάρει τα χρήματά τους. Βέβαια, όπως συμπλήρωσε, υπάρχουν και κάποια που τα διεκδικούν ακόμη από τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία, των οποίων είχαν voucher για τις κρατήσεις που έφταναν μέσω Travel Card.

Ακολούθως και αναφορικά με την κατάρρευση της Travel Card, ο κ. Τσετσενέκος κατήγγειλε στο Χάρη Ντιγριντάκη την ύπαρξη οργανωμένων συμφερόντων, ενώ παραδέχτηκε και την ύπαρξη αρκετών αδυναμιών ως προς την ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών, τουλάχιστον στην αρχή από την πλευρά της Travel Card.

Αναφερόμενος – στη συνέχεια – στους 30 αντιπροσώπους που αγόρασαν την εταιρία, ο τ. γενικός διευθυντής της Travel Card υπογράμμισε ότι με ενέργειες του ίδιου προχώρησε η εν λόγω αγοραπωλησία στα τέλη Μαΐου. Πρόσθεσε δε ότι όσον αφορά τα χρέη σε προσωπικό και ορισμένα ξενοδοχεία, οι ευθύνες είναι καθαρά των αντιπροσώπων.

Ο κ. Τσετσενέκος επισήμανε, τέλος, ότι δεν έχει πια επαφή με την εταιρία, η οποία μάλιστα του οφείλει ακόμα και γι` αυτό βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, ενώ συμπλήρωσε ότι οι αντιπρόσωποι πήραν την εταιρία για να την προχωρήσουν και μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο κόσμος ταξίδευε.

Πρέπει όμως να συμπληρώσουμε ότι οι πληροφορίες του Travel Daily News αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι αρκετούς μήνες, δηλ. πριν από τα τέλη Μαΐου που έγινε η αγοροπωλησία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι των κρατήσεων επειδή ερχόντουσαν σε επαφή με τους πελάτες είχαν πληρωθεί ένα μήνα περισσότερο από ότι οι υπάλληλοι των υπολοίπων τμημάτων. Επίσης, σχετικά με την αγοροπωλησία αυτή, πηγές μας έχουν αναφέρει ότι οι αντιπρόσωποι δεν την δέχθηκαν ως λύση που την είχε προτείνει ο κ. Τσετσενέκος για τα χρήματα που τους όφειλε, και δεν είχαν πάει να παραλάβουν τις μετοχές της εταιρίας.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο στόχος της Travel Card ήταν οι πωλήσεις να κυμανθούν μεταξύ 100.000 – 120.000 καρτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024