Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsTUI: Κρήτη, Ρόδος και Πάφος στους προορισμούς των National Geographic Day Tours
Tour Operators

TUI: Κρήτη, Ρόδος και Πάφος στους προορισμούς των National Geographic Day Tours

TUI-Crete
Nat Geo Day Tour: Discover Cretan Farm Life

Τα National Geographic Day Tours είναι πλέον διαθέσιμα online, σε ταξιδιωτικά γραφεία και στον προορισμό, απευθείας σε ταξιδιώτες, ανεξάρτητα από πακέτο διακοπών.

Τα National Geographic Day Tours, μια συλλογή μονοήμερων ή μισής ημέρας εκδρομών εμπνευσμένων από το πνεύμα εξερεύνησης και περιπέτειας του National Geographic, είναι τώρα διαθέσιμα για κράτηση online, σε ταξιδιωτικά γραφεία και στον προορισμό, και για πρώτη φορά μπορούν να αγοραστούν απευθείας από ταξιδιώτες, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε πακέτο διακοπών. Υπό τη λειτουργία της TUI, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και υπεύθυνη ταξιδιωτική εμπειρία, οι εκδρομές National Geographic Expeditions σχεδιάζονται σε συνεργασία με το National Geographic Expeditions και ενσωματώνουν μοναδικά στοιχεία και την αφήγηση του National Geographic, με έμφαση στη φύση, την επιστήμη, τη διατήρηση, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την ιστορία. Πολλές από τις εκδρομές προσφέρουν ειδική πρόσβαση σε περιοχές κλειστές για το ευρύ κοινό και περιλαμβάνουν συμμετοχή ειδικών πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, όπως αρχαιολόγων, θαλάσσιων βιολόγων, σεφ, αγροτών, φωτογράφων, ιστορικών και μελετητών.

Πάνω από 40 νέες εμπειρίες είναι τώρα διαθέσιμες σε προορισμούς παραλίας και πόλης, με περαιτέρω περιηγήσεις σε εξέλιξη. Οι προορισμοί που πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές του National Geographic περιλαμβάνουν τη Βαρκελώνη, το Κανκούν, την Κρήτη, τη Ρόδο, την Πάφο, τη Νέα Υόρκη, τη Νάπολη, την Τενερίφη κ.ά. Όλες οι ημερήσιες εκδρομές του National Geographic πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες, ακολουθούν τα αυστηρά κριτήρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) και καθοδηγούνται από εκπαιδευμένους οδηγούς του National Geographic. Η έναρξη των National Geographic Day Tours ενισχύει τη στρατηγική εστίαση της TUI στις Εκδρομές και τις Δραστηριότητες ως βασικό τομέα ανάπτυξης για την επιχείρηση.

Το ταξίδι με τα National Geographic Day Tours βοηθά στην υποστήριξη του έργου της παγκόσμιας κοινότητας των εξερευνητών του National Geographic σε όλο τον κόσμο, καθώς ένα μέρος των εσόδων από κάθε περιοδεία πηγαίνει στην παγκόσμια μη κερδοσκοπική National Geographic Society. Αυτά τα κεφάλαια υποστηρίζουν το National Geographic στο έργο του για την προστασία και τη διαφώτιση του κόσμου μας μέσω της εξερεύνησης, της έρευνας και της εκπαίδευσης.

Κρατήσεις γίνονται στο διαδίκτυο, στο TUI experiences, στο TUI Musement και στα National Geografic Day Tours by TUI, μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής που αναπτύχθηκε και υποστηρίζεται από την TUI για τις ημερήσιες εκδρομές του National Geographic. Οι εμπειρίες μπορούν επίσης να αγοραστούν σε ταξιδιωτικούς πράκτορες της TUI, μέσω της εφαρμογής της εραιρείας είτε απευθείας στον προορισμό μέσω αντιπροσώπων της TUI. Επιπλέον, οι συνεργάτες των Tours & Activities της TUI, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων OTA, ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών πρακτόρων και αεροπορικών εταιρειών, μπορούν να επιλέξουν να προσθέσουν τις ημερήσιες εκδρομές του National Geographic στην προσφορά τους. Το διευρυμένο λανσάρισμα ακολουθεί την επιτυχημένη κυκλοφορία των φετινών National Geographic Day Tours στον κλάδο της κρουαζιέρας, που διανέμεται σε πολλές γραμμές κρουαζιέρας μέσω της θυγατρικής της TUI Intercruises Shoreside & Port Services, με τις εκδρομές να λαμβάνουν θετικά σχόλια από τους πελάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024