Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAlas Resort and Spa, νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ελιά Μονεμβασιάς
Ξενοδοχεία

Alas Resort and Spa, νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ελιά Μονεμβασιάς

Το Alas resort and spa έχει κατασκευαστεί ενσωματώνοντας καινοτόμες τεχνολογίες για χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, την μη χρησιμοποίηση υγρών καυσίμων με την ανάκτηση θερμότητας, την επαναχρησιμοποίηση υδάτων, συνδυάζει στις μοντέρνες εγκαταστάσεις του στοιχεία που αντλούνται από το φυσικό περιβάλλον και το σύγχρονο design.

Το Alas resort and spa αποτελεί τη νέα ξενοδοχειακή άφιξη 4 αστέρων στο χωριό Ελιά, στη Μονεμβασιά, Λακωνίας, θέτοντας τα δικά του standards στον τομέα της διαμονής και του συνεδριακού τουρισμού, με γνώμονα το “Natural Living Luxury”. Χτισμένο σε μία φυσική πτυχή του Λακωνικού κόλπου σε απόσταση 20 λεπτών από το κάστρο της Μονεμβασιάς και 3½ ώρες οδικώς από την Αθήνα, αποτελεί μια σημαντική ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία έρχεται να ενισχύσει την τουριστική δραστηριότητα, συνεισφέροντας στην ανάδειξη της Λακωνίας ως τουριστικής ζώνης υψηλής ποιότητας και του φυσικού πλούτου, της τοπικής κουλτούρας και της ομορφιάς της περιοχής.

Το Alas resort and spa έχει κατασκευαστεί ενσωματώνοντας καινοτόμες τεχνολογίες για χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, την μη χρησιμοποίηση υγρών καυσίμων με την ανάκτηση θερμότητας, την επαναχρησιμοποίηση υδάτων, συνδυάζει στις μοντέρνες εγκαταστάσεις του στοιχεία που αντλούνται από το φυσικό περιβάλλον και το σύγχρονο design. Διαθέτει 37 δωμάτια (δίκλινα και σουίτες, συνολικά 91 κλίνες) όλα με θέα στη θάλασσα, τη συνεδριακή αίθουσα Νηρέας (χωρητικότητας 80 ατόμων), spa 400 τ.μ., γυμναστήριο, παραλία, το εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας “Ελιά” και κατάστημα πώλησης τοπικών προϊόντων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 23 δίκλινα δωμάτια με εσωτερικό χώρο 23 τ.μ. και 14 σουίτες (presidential, VIP, executive & family sea view), με εσωτερικό χώρο από 27 έως 46 τ.μ. ενώ τρεις εκ των οποίων διαθέτουν εξωτερικό Jacuzzi. Διαθέτει επίσης δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες και άνετη προσπέλαση στους κοινόχρηστους χώρους.

Η πισίνα του ξενοδοχείου δημιουργεί μια νοητή προέκταση της θάλασσας και αποτελεί το ιδανικό σημείο για καθημερινή χαλάρωση απολαμβάνοντας τον καφέ, το πρωινό ή δημιουργίες και cocktail από το Pool Bar.

Το Alas resort and spa διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Spa 400 τ.μ. Το Alas Spa προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, καθώς και υπηρεσίες hammam, sauna και jacuzzi. Οι διαμένοντες στο ξενοδοχείο διαθέτουν ελεύθερη πρόσβαση και χρήση των υπηρεσιών του γυμναστηρίου, καθώς των hammam, sauna και jacuzzi.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024