Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔιαγωνισμός του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου στα Social Media για το Κυπριακό Πρόγευμα
Κύπρος

Διαγωνισμός του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου στα Social Media για το Κυπριακό Πρόγευμα

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως το τέλος Μαΐου 2020.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου έχει προκηρύξει διαγωνισμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook και Instagram), με θέμα την ανάδειξη καλύτερου πιάτου κυπριακού προγεύματος.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα πιάτο κυπριακού προγεύματος, να το φωτογραφίσουν και να ανεβάσουν τη φωτογραφία είτε στα σχόλια της σχετικής ανάρτησης του διαγωνισμού στη σελίδα του υφυπουργείου “VisitCyprus” στο Facebook, είτε στο Instagram με το hashtag #mycyprusbreakfast.

Ειδική επιτροπή από το Υφυπουργείο Τουρισμού θα μελετήσει όλες τις συμμετοχές και θα ανακηρύξει το νικητή, ο οποίος θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή πέντε βραδιών, για δύο άτομα, σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην Κύπρο, την περίοδο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2020.

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού, όπως και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από τη σελίδα του Υφυπουργείου στο Facebook.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως το τέλος Μαΐου 2020.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024