Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίEOT Κάτω Χωρών: Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο Β2Β roadshow «Around the World»
Προβολή

EOT Κάτω Χωρών: Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο Β2Β roadshow «Around the World»

Άποψη του ελληνικού περιπτέρου στο roadshow «Around the World», στο Άμερσφορτ της Ολλανδίας.

Η Ελλάδα ήταν τιμώμενη χώρα στο B2B roadshow “Around the World” σε Ολλανδία, Βέλγιο, και Λουξεμβούργο, προβάλλοντας τον τουρισμό και ενισχύοντας τις επαγγελματικές σχέσεις, με συμμετοχή επιχειρήσεων όπως Domes Resorts & Marbella Collection.

Τιμώμενη χώρα (Host Country) ήταν η Ελλάδα στο B2B roadshow «Around the World», που οργανώθηκε πρόσφατα στο Άμερσφορτ της Ολλανδίας, στην Αμβέρσα του Βελγίου και στο Λουξεμβούργο.

Την ελληνική συμμετοχή οργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με κεντρικούς άξονες την ενίσχυση της προβολής της Ελλάδας και την περαιτέρω ενδυνάμωση της αναγνωρισιμότητάς της στην αγορά των Κάτω Χωρών, καθώς και τη διεύρυνση των επαγγελματικών ευκαιριών για τις εγχώριες εταιρείες του κλάδου.

Η Ελλάδα, ως τιμώμενη χώρα του φετινού roadshow, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει, με συντονισμένη προσέγγιση σε πολλαπλές αγορές, τη στρατηγική τουριστικής προβολής της, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και τον εμπλουτισμό των γνώσεων των 300 συμμετεχόντων επαγγελματιών για τους ελληνικούς προορισμούς και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρουν. Η εκδήλωση ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία συνάντησης με τους τοπικούς επαγγελματίες του τουρισμού, δίνοντας την ευκαιρία για μελλοντικές συνέργειες με την Ελλάδα και τη δυνατότητα επαφών για την τόνωση της αγοράς κατά την ιδανική περίοδο ενίσχυσης των κρατήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Domes Resorts & Reserves και Marbella Collection συμμετείχαν ενεργά στο roadshow, παρουσιάζοντας στους τουριστικούς πράκτορες τα προϊόντα τους και το υψηλό επίπεδο του ξενοδοχειακού δυναμικού της χώρας μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024