Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίJordan Photo Contest: Ανακοίνωση νικητών του διαδικτυακού φωτογραφικού διαγωνισμού
Διαγωνισμός

Jordan Photo Contest: Ανακοίνωση νικητών του διαδικτυακού φωτογραφικού διαγωνισμού

  • Η πρώτη νικήτρια φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Η δεύτερη φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Η τρίτη φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Η πέμπτη φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Η έκτη φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Η όγδοη φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Η ένατη φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Η δέκατη φωτογραφία του διαγωνισμού.

Δείτε τις δέκα καλύτερες φωτογραφίες από το διαγωνισμό που διοργάνωσε το Signature Travel με τον Οργανισμό Τουρισμού της Ιορδανίας.

Το Signature Travel σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της Ιορδανίας, διοργάνωσε τον πρώτο διαδικτυακό διαγωνισμό φωτογραφίας για την ανάδειξη της Ιορδανίας ως τουριστικό προορισμό.

Η Ιορδανία είναι ένα must στην ταξιδιωτική ατζέντα όλο και περισσότερων Ελλήνων, που μπορεί να συνδυάσει τον πολιτισμό, την ιστορία, τα φυσικά τοπία, την γαστρονομία, τον θρησκευτικό τουρισμό, την περιπέτεια σε ένα μόνο ταξίδι.

Αυτό το ποτ πουρί εικόνων κλήθηκαν να αναδείξουν μέσα από το φωτογραφικό τους φακό όσοι και όσες έχουν ταξιδέψει στην Ιορδανία και έχουν πάθος για τη φωτογραφία. Από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, καταθέτοντας online τις καλύτερες φωτογραφίες τους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα διεκδίκησαν μοναδικά ταξιδιωτικά και φωτογραφικά δώρα.

Οι καλύτερες φωτογραφίες αναδείχθηκαν έπειτα από ανεξάρτητη αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού. Κριτήριά τους η γενική αισθητική της κάθε φωτογραφίας αλλά και φυσικά το κατά πόσο οι φωτογραφίες πετυχαίνουν το σκοπό του διαγωνισμού: να δούμε την Ιορδανία μέσα από τα μάτια των ταξιδιωτών της. Η κριτική επιτροπή συστάθηκε από αξιόλογα πρόσωπα από τους χώρους του τουρισμού, της φωτογραφίας, των τεχνών και της επικοινωνίας.

Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού θα λάβουν μέρος σε έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας στις 20 Νοεμβρίου στο πλαίσιο εκδήλωσης του Signature Travel σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Ιορδανίας. Η πρώτη φωτογραφία σε βαθμολογία θα επιβραβευθεί με ταξιδιωτική δωροεπιταγή από το Signature Travel αξίας 500 ευρώ, η δεύτερη σε βαθμολογία φωτογραφία θα λάβει δώρο μια φωτογραφική μηχανή, ενώ η τρίτη φωτογραφία θα κερδίσει με βαλίτσα ταξιδιού υψηλών προδιαγραφών.
Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες, που μας ταξιδεύουν στην Ιορδανία μέσα από τα μάτια των ταξιδιωτών της παρουσιάζονται στο photo gallery.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024