Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίJordan Photo Contest: Διαδικτυακός φωτογραφικός διαγωνισμός για την Ιορδανία
Διαγωνισμοί

Jordan Photo Contest: Διαδικτυακός φωτογραφικός διαγωνισμός για την Ιορδανία

Ο διαδικτυακός φωτογραφικός διαγωνισμός Jordan Photo Contest παρουσιάζει την Ιορδανία μέσα από τα μάτια των ταξιδιωτών της.

Ένα ταξίδι στην Ιορδανία σημαίνει μια μοναδική εμπειρία, μια περιπέτεια γεμάτη με αρχαία ιστορία και τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Η Ιορδανία έχει συνδεθεί με τις κορυφαίες στιγμές της Ιστορίας, ένα τοπίο που αποτέλεσε κινηματογραφικό σκηνικό και ενέπνευσε σκηνοθέτες.

Την ομορφιά αυτού του καλά κρυμμένου μυστικού, που όλο και περισσότερο αναπτύσσεται τουριστικά, θέλει να αναδείξει το Signature Travel σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Ιορδανίας μέσα από τον Φωτογραφικό Διαγωνισμό. Όσοι και όσες έχουν ταξιδέψει στην Ιορδανία, μπορούν να καταθέσουν online την αγαπημένη τους φωτογραφία από το ταξίδι τους μέχρι τις 6 Νοεμβρίου στην σελίδα του διαδικτυακού διαγωνισμού και να διεκδικήσουν μοναδικά ταξιδιωτικά και φωτογραφικά δώρα.

Οι φωτογραφίες που θα κατατεθούν, θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή αξιόλογων προσώπων από τους χώρους του τουρισμού, της φωτογραφίας, των τεχνών και της επικοινωνίας. Με βαθμολογία από το 1-100 θα κληθούν να βαθμολογήσουν την κάθε  φωτογραφία ξεχωριστά και με τον μέσο όρο να αναδειχθούν οι 10 καλύτερες οι οποίες θα λάβουν μέρος και στην έκθεση φωτογραφίας που θα λάβει μέρος στις 20 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

«Η Ιορδανία είναι ένας ανερχόμενος προορισμός που μπορεί να συνδυάσει τον πολιτισμό, την ιστορία, τα φυσικά τοπία, την γαστρονομία, τον θρησκευτικό τουρισμό, την περιπέτεια σε ένα μόνο ταξίδι! Οι Έλληνες ταξιδιώτες παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον προορισμό αυτό και πιστεύουμε ότι ο φωτογραφικός διαγωνισμός θα αναδείξει με έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο τη σαγηνευτική Ιορδανία», δηλώνει ο Δημήτρης Λαζαρίδης, εκπρόσωπος οργανισμού Τουρισμού της Ιορδανίας.

Η Μαρία Αλιφραγκή, συνιδρύτρια του Signature Travel, δηλώνει για το διαγωνισμό ότι «η Ιορδανία έχει να προσφέρει μια πληθώρα πανέμορφων εικόνων! Μέσα από τις εικόνες αυτές μπορεί να πείσει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη να την γνωρίσει από κοντά. Ευελπιστούμε μέσα από τον φωτογραφικό φακό των διαγωνιζομένων, που επισκέφθηκαν την Ιορδανία, να πάρουμε όλοι μία γεύση και να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα».

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν οι:

  • Γιώργος Μπαλής, φωτογράφος & photography instructor, photopx.gr
  • Σταυρίτσα Βαή, Sales Supervisor στη Royal Jordanian Airways
  • Δημήτρης Λαζαρίδης, Εκπρόσωπος Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας
  • Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών
  • Κώστας Μάτζιος, Δημοσιογράφος
  • Φρόσω Ζαρουλέα, μέλος ΔΣ Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό
  • Χρύσα Βουλγαρίδου, εκδότρια Crisis Monitor
  • Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος, Σκηνοθέτης
  • Δημήτρης Αθανασοδημητρόπουλος, Πρόεδρος των «Παράξενων Ταξιδιωτών» του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
  • Νίκος Τσούσης, Υπεύθυνος Ταξιδίων Πολιτιστικής Επιτροπής Συλλόγου Εργαζομένων ΑΑΔΕ
  • Πέτρος Αλιφραγκής, Συνιδρυτής Signature Travel
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024