Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΚύπρος, Mεγαλείο Bυζαντινού Πολιτισμού – Παρουσίαση νέων προσκηνυματικών εκδόσεων του Yφυπουργείου Tουρισμού Κύπρου
Θρησκευτικός τουρισμός

Κύπρος, Mεγαλείο Bυζαντινού Πολιτισμού – Παρουσίαση νέων προσκηνυματικών εκδόσεων του Yφυπουργείου Tουρισμού Κύπρου

Της παρουσίασης των νέων προσκυνηματικών εκδόσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων για την Κύπρο ως προσκυνηματικό προορισμό.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου πραγματοποιεί την παρουσίαση των νέων του προσκυνηματικών εκδόσεων “Κύπρος, Μεγαλείο Βυζαντινού Πολιτισμού: Οι Δέκα Βυζαντινές και Μεταβυζαντινές Εκκλησίες της UNESCO / Σημαντικά Μοναστήρια της Κύπρου”, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19.00, στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος (Ιωάννου Γενναδίου 14 & Ιασίου 1, Ισόγειο), στην Αθήνα.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Χριστόδουλος Παπαχριστοδούλου, τουριστικός λειτουργός, από το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, στη Λευκωσία. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η κα Ιωάννα Χατζηκωστή, λειτουργός Μάρκετινγκ, από το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου (γραφείο Αθήνας).

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων για την Κύπρο ως προσκυνηματικό προορισμό.

Υποβολές συμμετοχών γίνονται δεκτές έως τις 9 Νοεμβρίου 2019.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024