Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕκδηλώσεις για την τουριστική προβολή της Κύπρου
Από τον ΚΟΤ και την Κυπριακή Πρεσβεία

Εκδηλώσεις για την τουριστική προβολή της Κύπρου

Με δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες προβολής της τουριστικής Κύπρου στην ελληνική αγορά για το 2008. Στις 18 Δεκεμβρίου ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και η Κυπριακή Πρεσβεία διοργάνωσαν εκδήλωση […]

Με δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες προβολής της τουριστικής Κύπρου στην ελληνική αγορά για το 2008. Στις 18 Δεκεμβρίου ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και η Κυπριακή Πρεσβεία διοργάνωσαν<...> εκδήλωση παρουσίασης του Οδηγού Προσκυνηματικών Διαδρομών “Κύπρος: Νήσος Αγίων – Θρησκευτική Περιήγηση”, στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργής και εκ μέρους του κ. Ανδρέα Παναγίδη, αντιπρόεδρου του Δ.Σ. του ΚΟΤ, ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης, διευθυντής του Γραφείου ΚΟΤ Αθηνών.

Οι πολυάριθμοι παρευρισκόμενοι ιερείς, τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της έκδοσης από το Θεοφιλέστατο Χωρεπίσκοπο Μεσαορίας, κ. Γρηγόριο και τον αρχαιολόγο – βυζαντινολόγο κ. Γιώργο Φιλοθέου. Η εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους “Κύπρος, όπου το Βυζάντιο ζει” μεταδόθηκε απευθείας από το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ακόμη, στις 19 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε σε γνωστό εστιατόριο Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική Βραδιά από τον ΚΟΤ, με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της Αθήνας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς Κυπριακούς χορούς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024