Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣυνομιλίες για στενότερη συνεργασία ΟΓΑ και ΚΟΤ
Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων

Συνομιλίες για στενότερη συνεργασία ΟΓΑ και ΚΟΤ

Την ευκαιρία πραγματοποίησης συνομιλιών για την επέκταση συνεργασίας του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού θα έχουν ο διοικητής του ΟΓΑ, κ. Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, και ο πρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Πάνος Εγγλέζος

Την ευκαιρία πραγματοποίησης συνομιλιών για την επέκταση συνεργασίας του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού θα έχουν ο διοικητής του ΟΓΑ, κ. Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, και ο πρόεδρος<...>του ΚΟΤ, κ. Πάνος Εγγλέζος, κατά την επίσκεψη του πρώτου στην Κύπρο από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2006.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα τεθούν θέματα οργάνωσης και προαγωγής του κοινωνικού τουρισμού των αγροτών, καθώς και επέκτασης του Εκδρομικού και Επιμορφωτικού Προγράμματος νέων αγροτών στην Κύπρο στο οποίο συμμετέχουν φέτος 2.000 νέοι αγρότες ηλικίας 21 έως 40 ετών. Στόχος του Εκδρομικού Προγράμματος της «Αγροτικής Εστίας» του ΟΓΑ, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι η διεύρυνση των κοινωνικών παροχών, της ποιοτικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης σε νέες καινοτόμες αγροτικές δραστηριότητες.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο ο Διοικητής του ΟΓΑ, κ. Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, θα έχει συνάντηση και με τον Υπουργό Γεωργίας και Φυσικών Πόρων κ. Φώτη Φωτίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024