Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο φετινό TUI UK and Ireland Retail Conference διεξάγεται στην Κύπρο
Ξενοδοχεία

Το φετινό TUI UK and Ireland Retail Conference διεξάγεται στην Κύπρο

Το TUI UK and Ireland Retail Conference 2013 θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Atlantica Aeneas Resort & Spa, στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts ανακοινώνει ότι θα φιλοξενήσει κατά την περίοδο 3 με 6 Νοεμβρίου 2013, το TUI UK and Ireland Retail Conference στο ξενοδοχείο της εταιρείας, Atlantica Aeneas Resort & Spa, στην Αγία Νάπα.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, η μοναδική κυπριακή ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Travel Plc, δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 35 ξενοδοχειακών μονάδων.

Το συνέδριο αυτό είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα εντός και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου για τον όμιλο της TUI.

Στο συνέδριο αυτό συμμετέχουν 1.000 ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι οποίοι έχουν την ευθύνη των πωλήσεων ταξιδιωτικών πακέτων της TUI παγκόσμια και αντιπροσωπεύουν το 67% των πωλήσεων τουριστικών πακέτων από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Κύπρο.

Στο συνέδριο θα είναι παρόν όλο το διοικητικό συμβούλιο της TUI UK και Ιρλανδίας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI Travel Plc, καθώς και διευθυντές ταξιδιωτικών γραφείων και άλλα σημαντικά πρόσωπα από τον τομέα των πωλήσεων και Τουρισμού, τόσο από την Κύπρο όσο και από το Ηνωμένο Βασίλειο.

“Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κύπρος θα φιλοξενήσει ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός, δίνοντας στο νησί τεράστια κάλυψη από τα ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασίλειου και της Ιρλανδίας. Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts σε συνεργασία με την TUI δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον τουριστικό τομέα της Κύπρου, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας”, σημειώνει η διοίκηση της εταιρείας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024