Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήVictoria Hislop: 'Μένω κατάπληκτη από την ομορφιά της Κρήτης'
Προβολή προορισμού

Victoria Hislop: 'Μένω κατάπληκτη από την ομορφιά της Κρήτης'

Στο βιβλίο 'Το Νήμα' (The Thread) βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Victoria Hislop έγραψε για την πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη και στο 'Νησί' ανέδειξε την επιβλητική ομορφιά της Κρήτης δηλώνοντας κατάπληκτη με την ομορφιά της.

Στην Ελλάδα, τη γνωρίσαμε από “Το Νησί”. Έγινε μπεστ σέλερ, τηλεοπτική σειρά, έδωσε νέα πνοή στη Σπιναλόγκα, στη Κρήτη και μέσα από το συγγραφικό της έργο επανέφερε τα αρώματα και τα χρώματα μιας ζωντανής Ελλάδας, σε εκατομμύρια αναγνώστες της.

Η βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Victoria Hislop, μίλησε αποκλειστικά στο discovergreece.com για το πάθος της για την Ελλάδα, εξηγώντας πως ήταν “έρωτας με την πρώτη ματιά”. Στο “Νήμα” έγραψε για την πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη και στο “Νησί” ανέδειξε την επιβλητική ομορφιά της Κρήτης δηλώνοντας κατάπληκτη με την ομορφιά της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “για να είμαι ακριβής, σχεδόν σοκάρομαι!”.

Στην έρευνα που διεξήγαγε για την συγγραφή του βιβλίου “Το Νήμα” (The Thread), συνειδητοποίησε ότι η χώρα και οι άνθρωποι της, έχουν υποφέρει από μία σειρά μεγάλων καταστροφών, αλλά πάντα επιβίωναν. Όπως τονίζει, “η γερμανική κατοχή, ο εμφύλιος πόλεμος και η δικτατορία αποτέλεσαν περιόδους καταστροφής για τους Έλληνες, οι οποίοι δεν έχουν ζήσει μεγάλα διαστήματα ειρήνης”. Αναφερόμενη στην αγάπη της για τη χώρα μας επισημαίνει ότι “πάντα με ρωτάνε για την Ελλάδα και πάντα την υποστηρίζω. Κυρίως, όμως, λέω στους ανθρώπους να έρθουν και να την ανακαλύψουν μόνοι τους… “.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της εδώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024