Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileCNN.com: Επιτυχημένη παγκόσμια καμπάνια τουρισμού ChooseGreece

CNN.com: Επιτυχημένη παγκόσμια καμπάνια τουρισμού ChooseGreece

Με επίσημη ανακοίνωση του επίσημου εκπροσώπου του CNN.com στην Ελλάδα, της Global Media Α.Ε., αναφέρεται η επιτυχημένη έκβαση της παγκόσμιας ελληνικής καμπάνιας τουρισμού που διεξήγαγε το ChooseGreece (www.choosegreece.com) στην κεντρική […]

Με επίσημη ανακοίνωση του επίσημου εκπροσώπου του CNN.com στην Ελλάδα, της Global Media Α.Ε., αναφέρεται η<...> επιτυχημένη έκβαση της παγκόσμιας ελληνικής καμπάνιας τουρισμού που διεξήγαγε το ChooseGreece<.> (www.choosegreece.com) στην κεντρική σελίδα του Travel του CNN.com.

Σύμφωνα με επίσημη αναφορά από το CNN.com η καμπάνια σημείωσε πολύ υψηλά στατιστικά επισκεψιμότητας με click through rate της τάξεως του 2,52% σε δύο banner 468×60 pixel και 120×600 pixel skyscraper που τοποθετήθηκαν με στόχευση κυρίως σε ευρωπαίους χρήστες του δικτυακού τόπου. Το χρονικό διάστημα έκβασης της καμπάνιας στο CNN.com τοποθετείται από τις 3 Ιουλίου έως και τις 14 Αυγούστου 2002, ενώ το υψηλότερο click through rate σημειώθηκε κατά τον μήνα Ιούλιο αγγίζοντας το ποσοστό του 3.4%.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω ποσοστό επισκεψιμότητας μπορεί να χαρακτηριστεί ως ποσοστό ρεκόρ με βάση τον μέσο όρο click through rate που σημειώνονται στα διαφημιστικά banner του CNN.com που αγγίζουν το 0,25% – 1,00% click through rate. Λαμβάνοντας ακόμα υπόψη και την σχετικά χαμηλή περίοδο του Ιουλίου όπου η τουριστική περίοδος είναι χαμηλή, το banner campaign του ChooseGreece αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Η επιτυχία έγκειται στον έξυπνο σχεδιασμό των teaser banners που τοποθετήθηκαν προβάλλοντας το μήνυμα “Your next vacation target is ? …” και κατά αυτόν τον τρόπο κινώντας την περιέργεια των επισκεπτών.

Μεγάλος Χορηγός της καμπάνιας τουρισμού είναι το METAXA που διανέμεται από την Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ ΑΒΕΕΠ, καθώς και η τηλεφωνική κάρτα Smile της OTEnet.

To ChooseGreece αποτελεί ιδιοκτησία της Ελληνικής Επιστημονικής Α.Ε., ο σχεδιασμός και ανάπτυξη του δικτυακού τόπου και των διαφημιστικών banner έγινε από τον AANGELIS, ενώ η φιλοξενία του δικτυακού τόπου γίνεται από την Etopia.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024