Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔυναμικό και λειτουργικό το νέο εταιρικό site του Hydra Travel

Δυναμικό και λειτουργικό το νέο εταιρικό site του Hydra Travel

Πλήρως ανανεωμένο, καλαίσθητο, λειτουργικό και κατασκευασμένο σε καθαρά δυναμική μορφή είναι το νέο web site του ταξιδιωτικού οργανισμού Hydra Travel, το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση www.hydratravel.gr. Πρόκειται για ένα ζωντανό […]

Πλήρως ανανεωμένο, καλαίσθητο, λειτουργικό και κατασκευασμένο σε καθαρά δυναμική μορφή είναι το νέο web site του ταξιδιωτικού οργανισμού Hydra Travel, το οποίο<...> βρίσκεται στην διεύθυνση www.hydratravel.gr.

Πρόκειται για ένα ζωντανό site, το οποίο εκτός από τις ταξιδιωτικές προτάσεις που παρουσιάζει, ανανεώνεται καθημερινά με ειδικές προσφορές, εταιρικές ειδήσεις, ενδιαφέροντα ταξιδιωτικά νέα από όλο τον κόσμο κ.α. Για όλα τα πακέτα υπάρχει πλήρης περιγραφή, τιμή και φωτογραφίες.

Το περιεχόμενο του site καταχωρείται σε μια σχεσιακή βάση δεδομένων (relational database) μέσω ενός -ειδικά κατασκευασμένου γραφείου- συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Το σύστημα αυτό προσφέρει στον επισκέπτη του site τη δυνατότητα αναζήτησης σε όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα του Hydra Travel μέσω δυο διαφορετικών κριτηρίων και συγκεκριμένα είτε βάσει της κατηγορίας/είδος ταξιδιού είτε βάσει συγκεκριμένου προορισμού.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το site ανανεώνεται συνεχώς γιατί όλο το περιεχόμενό του καταχωρείται απευθείας από τα στελέχη του Hydra Travel και έτσι η ενημέρωση γίνεται σε πραγματικό χρόνο (real time).

“Από την επαφή μας με τους πελάτες μας είδαμε ότι υπάρχει ανάγκη για συστηματική ενημέρωση του Έλληνα ταξιδιώτη για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη διάρκεια του έτους για να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του πραγματοποιώντας ένα μικρό ή μεγάλο ταξίδι.

Το μόνο μέσο που μας έδινε τη δυνατότητα να κρατάμε πάντα ενημερωμένους τους πελάτες μας αλλά και τους υποψήφιους ταξιδιώτες ήταν το internet και γι αυτό προχωρήσαμε στην κατασκευή του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου, ο οποίος μας δίνει την ευελιξία να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στην ανανέωση της πληροφορίας μας.” δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Hydra Travel.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα που έχουν οι επισκέπτες του site, εκτός από την πληροφόρηση για τις ταξιδιωτικές προτάσεις του Hydra Travel, είναι να διαβάσουν χρήσιμες συμβουλές αλλά και να ενημερωθούν για εκδηλώσεις σχετικά με τον προορισμό που τους ενδιαφέρει, ώστε να προγραμματίσουν καλύτερα το ταξίδι τους.

Ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης, Γενικός Διευθυντής της Travel Media Applications (www.tma.gr) που είχε την ευθύνη για την υλοποίηση του δικτυακού τόπου του Hydra Travel, ανέφερε ότι “Τα τουριστικά γραφεία έχοντας πολύ μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών, προϊόντων και υπηρεσιών να επικοινωνήσουν με τον καταναλωτή από ότι οι ξενοδοχειακές και αεροπορικές εταιρίες μπορούν να αποκτήσουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αξιοποιώντας το διαδίκτυο.

Το Hydra Travel είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα ενός `ζωντανού` τουριστικού γραφείου, με βάθος γνώσεων σε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που έχει άμεση ανάγκη να επικοινωνήσει ακόμα και σε καθημερινή συχνότητα, ενώ παράλληλα διαθέτει και πολύ καλή γνώση των βασικών αρχών του διαδικτύου, γεγονός που εγγυάται την επικαιρότητα του περιεχομένου του διαδικτυακού του τόπου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024