Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTο Virtually There μεταξύ των καλυτέρων κόμβων για τους επιχειρηματικούς ταξιδιώτες

Tο Virtually There μεταξύ των καλυτέρων κόμβων για τους επιχειρηματικούς ταξιδιώτες

Η Sabre Travel Network ανακοίνωσε στο Southlake του Τexas ότι ο εξατομικευμένος κόμβος Virtually There καταχωρήθηκε μεταξύ των καλύτερων κόμβων για τους επιχειρηματικούς ταξιδιώτες στην κατάταξη, που έκανε πρόσφατα το […]

Η Sabre Travel Network ανακοίνωσε στο Southlake του Τexas ότι ο εξατομικευμένος κόμβος Virtually There καταχωρήθηκε<...> μεταξύ των καλύτερων κόμβων για τους επιχειρηματικούς ταξιδιώτες στην κατάταξη, που έκανε πρόσφατα το περιοδικό Conde Nast Traveler.

To Virtually There της Sabre μεταφέρει, σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες σχετικά με ατομικά ταξίδια, πληροφορίες πτήσεων και καιρού, όταν η κράτηση του ταξιδιού γίνεται μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου, συνδεδεμένο με τη Sabre ή μέσω ενός συμμετέχοντος στο πρόγραμμα ταξιδιωτικού προμηθευτή.

“Η ικανότητα να μένεις συνδεδεμένος με τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες είναι παρά πολύ σημαντική, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις αναγκάζουν τους εργαζόμενους να ταξιδεύουν όλο και περισσότερο”, είπε ο πρόεδρος της Sabre Travel Network, κ. John Stow. “To Virtually There επιτρέπει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να παρέχουν στους πελάτες τους, μία πολύ αξιόλογη παρουσίαση της πληροφορίας σε πραγματικό χρόνο, που μπορεί να δοθεί οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας”.

To Virtually There είναι προσβάσιμο μέσω του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων ή μέσω ασύρματων συσκευών και οι πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα ημερολογιακό πρόγραμμα, όπως το Microsoft Outlook.

Ο κόβμος που είναι διαθέσιμος σε 13 γλώσσες, προσφέρει πληροφορίες διαβατηρίου και visa, ένα σύγχρονο μετατροπέα συναλλάγματος, παγκόσμιες ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις, καθώς επίσης και μία λίστα από τους απαραίτητους τηλεφωνικούς αριθμούς για τους ταξιδιώτες μαζί με απαντήσεις στις ερωτήσεις, που διατυπώνονται συχνότερα αναφορικά με τα ταξίδια.

“Είμαστε φυσικά περήφανοι από την αναγνώριση που κέρδισε το Virtually There για την αξία, που έχει στους επιχειρηματικούς ταξιδιώτες”, σημειώνει ο κ. Stow. “Αναπτύσσοντας τον κόμβος, ο σκοπός μας ήταν να παρέχουμε μία προστιθέμενη αξία για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για να την προσφέρουν στους πελάτες τους. Στην πραγματικότητα ένας προσωπικός ταξιδιωτικός βοηθός ξέρουν πως είναι πάντα δίπλα τους, όταν εκείνοι είναι οπουδήποτε στον κόσμο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024