Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑκινητοποίηση πλοίων εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα αποφάσισε η ΠΝΟ
Ακτοπλοΐα

Ακινητοποίηση πλοίων εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα αποφάσισε η ΠΝΟ

Kήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την ημέρα κατάθεσης προς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου ΄Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις' και συμμετοχή της στην 24ωρη πανεργατική πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, στις 9 Απριλίου αποφάσισε η ΠΝΟ.

Την ακινητοποίηση πλοίων ακτοπλοϊκών εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένες αποδοχές στα πληρώματα, από την Πέμπτη 27 Μαρτίου, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Επίσης, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την ημέρα κατάθεσης προς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου “Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις” και τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανεργατική πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, στις 9 Απριλίου.

Μινωικές Γραμμές: Η εταιρεία είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρέωσεις
Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών, με αφορμή σχετική καταγγελία της ΠΝΟ, για τη μη πληρωμή των οφειλόμενων δεδουλευμένων μισθών στους ναυτικούς που εργάζονται στις εταιρείες της επιβατηγού ναυτιλίας, διευκρινίζει για μία ακόμη φορά και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι: “Η εταιρεία πάντα συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, δεν έχει καμία τρέχουσα οφειλή στα δεδουλευμένα των υπαλλήλων γραφείων και των ναυτικών που εργάζονται στα πλοία της, στις γραμμές εσωτερικού και εξωτερικού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024