Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜινωικές Γραμμές: Πώληση του `Ariadne Palace`

Μινωικές Γραμμές: Πώληση του `Ariadne Palace`

Συμφωνία με την ιταλική εταιρία MOBY S.P.A. για την πώληση του πλοίου H/S/F `Ariadne Palace`, το οποίο δραστηριοποιείται στη γραμμή Πάτρα-Βενετίαπροχώρησε η εταιρία Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε. Το συμφωνηθέν τίμημα της […]

Συμφωνία με την ιταλική εταιρία MOBY S.P.A. για την πώληση του πλοίου H/S/F `Ariadne Palace`, το οποίο δραστηριοποιείται στη γραμμή Πάτρα-Βενετία<...>προχώρησε η εταιρία Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε.

Το συμφωνηθέν τίμημα της πώλησης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρία, ανέρχεται σε 90,0 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το εκτιμώμενο λογιστικό κέρδος θα ανέλθει σε 11,3 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

H κίνηση αυτή, συνεχίζει η ανακοίνωση, εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρίας για αύξηση της πληρότητας των πλοίων του στόλου και εξορθολογισμό των γραμμών της Βόρειας Αδριατικής. H διαδικασία της παραπάνω πώλησης, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του τρέχοντος έτους με την παράδοση του πλοίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024