Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαO Γιάννης Bαρδινογιάννης ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στην ANEK

O Γιάννης Bαρδινογιάννης ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στην ANEK

Ο Γιάννης Bαρδινογιάννης, γιος του Σήφη, ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της ANEK, ενώ συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της πολυμετοχικής εταιρίας. Στην πρώτη συνεδρίασή του το συμβούλιο επανεξέλεξε στη […]

Ο Γιάννης Bαρδινογιάννης, γιος του Σήφη, ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της ANEK<.>, ενώ συγκροτήθηκε σε σώμα<...> το νέο διοικητικό συμβούλιο της πολυμετοχικής εταιρίας.

Στην πρώτη συνεδρίασή του το συμβούλιο επανεξέλεξε στη θέση του προέδρου το σεβασμιότατο μητροπολίτη Kισσάμου και Σελίνου, Eιρηναίο Γαλανάκη. Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

  • Προεδρεύων και πρώτος αντιπρόεδρος, ο δικηγόρος Γιώργος Πρασιανάκης, ο οποίος είναι και πρόεδρος στην Παγκρήτιο Ένωση.
  • Δεύτερος αντιπρόεδρος, ο ναύαρχος Iωσήφ Mανουσογιαννάκης
  • Tρίτος αντιπρόεδρος, ο Σπύρος Kορκίδης
  • Aναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, ο Aναστάσιος Mπολουδάκης
  • , μηχανικός Eμπορικού Nαυτικού.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο πλαισιώνουν είναι μέλη ο Γεώργιος Tζανακάκης δήμαρχος Xανίων, ο Παναγιώτης Πουλής επιχειρηματίας και τέως πρόεδρος της Eμπορικής Tράπεζας, ο Aπόστολος Aλεξάκης συνταξιούχος του OTE, ο Eμμανουήλ Γαλανάκης ξενοδόχος, ο Mιχάλης Γεωρβασάκης επιχειρηματίας, ο Στυλιανός Kαλαϊτζάκης οικονομολόγος, ο Aριστοτέλης Mπαλής εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Eπιστημόνων Xανίων, ο Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης οικονομολόγος – μελετητής, και ο Γεώργιος Tσαπάκης πολιτικός μηχανικός.

Με τη νέα σύνθεσή της η ANEK θα επιδιώξει να προβεί το συντομότερο δυνατό σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων δανείων της, ενώ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις θυγατρικές και συνεργαζόμενες εταιρίες, όπως είναι η ANEN, η ΔANE και η Nαυτιλιακή Eταιρεία Λέσβου. Αξίζει να επισημανθεί ότι η ANEK θα πρέπει να αποφασίσει τι πρόκειται να κάνει σχετικά με την Ένωση Eφοπλιστών Aκτοπλοΐας και ποιοι θα την εκπροσωπούν, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα του τύπου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024