Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΈνα ακόμη πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο στόλο της Royal Caribbean

Ένα ακόμη πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο στόλο της Royal Caribbean

Το Brilliance of the Seas είναι το νέο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean Cruises, το οποίο, από τα μέσα Ιουλίου εντάχθηκε στο στόλο της εταιρίας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των πλοίων […]

Το Brilliance of the Seas είναι το νέο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean<.> Cruises, το οποίο<...>, από τα μέσα Ιουλίου εντάχθηκε στο στόλο της εταιρίας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των πλοίων σε 16.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Brilliance of the Seas, το οποίο αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της σειράς Radiance-class ships και είναι κατασκευασμένο με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία, κινείται με τουρμπίνες, όπως και όλα τα πλοία της σειράς, που μειώνουν από 80-98% την εκπομπή καυσαερίων καθώς και τα επίπεδα θορύβου και κραδασμών.

Στα δώδεκα καταστρώματα που διαθέτει, τα οποία εξυπηρετούνται από 9 γυάλινους ανελκυστήρες, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 2.501 επιβάτες, ενώ το πλήρωμά του απαρτίζεται από 859 άτομα. Ο συνολικός αριθμός των καμπινών του κρουαζιερόπλοιου, του οποίου το περισσότερο τμήμα της επιφάνειας του αποτελείται από γυαλί, ανέρχεται στις 1.050, από τις οποίες οι 813 έχουν θέα στη θάλασσα, με τις 577 από αυτές να διαθέτουν μπαλκόνι. Όλες οι καμπίνες είναι εξοπλισμένες με interactive τηλεόραση, τηλέφωνο, επιφάνειες κατάλληλα εκτεινόμενες για χρήση φορητών υπολογιστών(laptop) ψυγείο, μίνι μπαρ κλπ.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα θέματα φυσικής υγιεινής. Το Spa αποτελεί ένα από τα πιο προσεγμένα τμήματα του πλοίου όπου παρέχεται η δυνατότητα για Beauty treatment, αερόμπικ και γυμναστική. Ξεχωριστό χώρο αποτελεί το ιδιαίτερα διακοσμημένο Solarium, το οποίο καλύπτεται από γυάλινη οροφή. Το πλοίο επίσης, μεταξύ άλλων, διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ, μίνι γκολφ συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 194 ατόμων, κινηματογράφο, καζίνο, πολλά μπαρ, χώρους με ζωντανή μουσική, ντίσκο με πανοραμική θέα, εμπορικά καταστήματα, και το τριών επιπέδων ‘Pacifica’ θέατρο, χωρητικότητας 915 ατόμων, στο οποίο κάθε βράδυ δίνεται διαφορετική παράσταση από ένα εκπληκτικό χορευτικό συγκρότημα. Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα 24 ώρες το 24ωρο για πρόσβαση στα πιο δημοφιλή sites στο internet, να λάβουν και να στείλουν e-mail ή προσωπικές φωτογραφίες τους κλπ. Σε όλους τους χώρους είναι δυνατή η πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Το Brilliance of the Seas όλο το καλοκαίρι θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στις θάλασσες της Βόρειας Ευρώπης πριν πλεύσει προς Καναδά, Νέα Αγγλία και Καραϊβική για να συνεχίσει εκεί τις θαλάσσιες περιηγήσεις του. Αντιπρόσωπος του ομίλου της Royal Caribbean International στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024