Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠροσφεύγουν στο εφετείο οι Μινωικές Γραμμές για το πρόσφατο πρόστιμο

Προσφεύγουν στο εφετείο οι Μινωικές Γραμμές για το πρόσφατο πρόστιμο

Όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει, η εταιρία Μινωικές Γραμμές προσφεύγει στο εφετείο και στα προβλεπόμενα κατά νόμο ένδικα μέσα κατά της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού που της επέβαλε πρόστιμο ύψους 4,5 […]

Όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει, η εταιρία Μινωικές Γραμμές<.> προσφεύγει στο εφετείο και στα προβλεπόμενα κατά νόμο ένδικα μέσα κατά της<...> απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού που της επέβαλε πρόστιμο ύψους 4,5 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση προς τις χρηματιστηριακές αρχές, η εταιρία θα προσφύγει ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθήνας, κατά της απόφασης του οποίου επιτρέπεται αίτηση αναίρεσης στο Συμβούλιο της Επικράτειας. Ταυτόχρονα θα καταθέσει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού ενώπιον του προέδρου του Διοικητικού Εφετείου Αθήνας.

Η διοίκηση εκτιμά ότι η εταιρία θα δικαιωθεί δεδομένου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της "ουδέποτε υπέπεσε σε οποιαδήποτε παράβαση από αυτές που της καταλογίζονται, για τις οποίες μάλιστα της επιβλήθηκε υπέρογκο για τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα πρόστιμο".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024