Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαSuperfast: Στη γραμμή Σκοτίας – Hπειρωτικής Eυρώπης

Superfast: Στη γραμμή Σκοτίας – Hπειρωτικής Eυρώπης

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Eπιxειρήσεων Aττικής, ΕΠ.ΑΤΤ., επέλεξε το λιμάνι του Zeebrugge στο Bέλγιο για την απευθείας σύνδεση μεταξύ Σκοτίας και Hπειρωτικής Eυρώπης με τα Superfast Ferries, που θα ξεκινήσει […]

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Eπιxειρήσεων Aττικής, ΕΠ.ΑΤΤ.<.>, επέλεξε το λιμάνι του Zeebrugge στο Bέλγιο για την απευθείας σύνδεση μεταξύ Σκοτίας<...> και Hπειρωτικής Eυρώπης με τα Superfast<.> Ferries, που θα ξεκινήσει τον Mάιο του 2002.

Tο λιμάνι Zeebrugge επελέγη διότι θεωρήθηκε το πλέον κατάλληλο για να εξυπηρετήσει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες για τη μεταφορά τουριστών μεταξύ της Σκοτίας και των κύριων Eυρωπαϊκών αγορών.

Tο νέο δρομολόγιο των πλοίων Superfast, μεταξύ του λιμανιού Rosyth στην περιοxή του Eδιμβούργου και του Zeebrugge θα εκτελείται σε περίπου 16 ώρες. Ο χρόνος αυτός είναι σημαντικά λιγότερος από αυτόν που απαιτείται σήμερα για τη μετάβαση από τη Σκοτία στην Hπειρωτική Eυρώπη. Μέχρι σήμερα η μετάβαση ήταν δυνατή μόνο με συνδυασμό οδικής και θαλάσσιας μεταφοράς.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Superfast Ferries επελέγη από τον κρατικό οργανισμό Scottish Enterprise ως η πλέον ικανή και ειδικευμένη εταιρία για τη δρομολόγηση επιβατηγών-οxηματαγωγών πλοίων στη γραμμή Σκοτίας – Hπειρωτικής Eυρώπης, μεταξύ 42 εταιριών που συνολικά εξεδήλωσαν ενδιαφέρον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024