Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΧίος: Σοβαρή ζημιά για το “Νήσος Σάμος” – Επιστροφή στον Πειραιά χωρίς επιβάτες
Θαλάσσιες Μεταφορές

Χίος: Σοβαρή ζημιά για το “Νήσος Σάμος” – Επιστροφή στον Πειραιά χωρίς επιβάτες

Πως συνέχισαν το ταξίδι τους οι 280 επιβάτες.

Φαίνεται πως είναι αρκετά σημαντική η ζημιά του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Νήσος Σάμος”, που προκλήθηκε μετά την πρόσκρουσή του στο “κόκκινο φαναράκι” κατά την είσοδό του το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7), στο λιμάνι της Χίου.

Μετά τον έλεγχο που έγινε από δύτες κάτω από την ίσαλο γραμμή, αναμενόταν η έγκριση από τον νηογνώμονα, όμως η τελική απόφαση που ελήφθη αργά το απόγευμα ήταν το πλοίο να ταξιδέψει χωρίς επιβάτες για το λιμάνι του Πειραιά.

Στους 280 επιβάτες από Χίο και Λέσβο δόθηκε φαγητό και έπειτα μεταφέρθηκαν στο Λιμάνι των Μεστών, όπου στις 2.20 περίπου το πρωί της Κυριακής, 9/7, θα αναχωρήσουν με το πλοίο Blue Star Patmos προερχόμενο από το Σίγρι Λέσβου και με ενδιάμεσο σταθμό στη Μύκονο θα έφτασε περί τις 10.10 το πρωί της Κυριακής στον Πειραιά.

Σε ότι αφορά το λιμάνι όπου προσέκρουσε με το πίσω μέρος το “Νήσος Σάμος”, ζημιές προκλήθηκαν στο μόλο όπου βρίσκεται το κόκκινο φανάρι του λιμανιού, χωρίς ευτυχώς το ίδιο να πάθει ζημιά. Σήμερα, αναμένεται να γίνει σχετικός έλεγχος από κλιμάκιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024