Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔεν προχωρά σε διακοπή των επιδοτούμενων δρομολογίων αγόνων γραμμών η NEL Lines
Το συνολικό οφειλόμενο μίσθωμα από το ΥΠ.Α.Α.Ν. ξεπερνά τα 8,5 εκατ. ευρώ

Δεν προχωρά σε διακοπή των επιδοτούμενων δρομολογίων αγόνων γραμμών η NEL Lines

Η NEL Lines ανακοινώνει ότι τα δρομολόγια όλων των αγόνων γραμμών θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά, ελπίζοντας ότι μετά το σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης το πρόβλημα (των οφειλόμενων) θα λυθεί σε όλη του την έκταση.

Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, καθώς και η θυγατρική της Σι Λινκ Φέρρις Ν.Ε. επέδωσαν χθες Τρίτη 12/06/2012, δηλώσεις επίσχεσης υπηρεσιών προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με τις οποίες δήλωναν τη διακοπή εκτέλεσης επιδοτούμενων δρομολογίων αγόνων γραμμών, λόγω μη καταβολής μισθωμάτων, οφειλομένων, από τον Οκτώβριο του 2011.

Το συνολικό οφειλόμενο μίσθωμα από το ΥΠ.Α.Α.Ν. ξεπερνά το ποσό των 8.500.000,00 ευρώ.

Κατόπιν πρωτοβουλιών και έντονων κινητοποιήσεων από τους κ.κ. Νικόλαο Λίτινα, γενικό γραμματέα Ναυτιλίας και Δημήτριο Χαλκιώτη, γενικό γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠ.Α.Α.Ν. και του Υπουργείου Οικονομικών, δόθηκε στην εταιρεία η ρητή διαβεβαίωση για άμεση καταβολή μέρους των οφειλομένων μισθωμάτων.

Η εταιρεία ανακοινώνει ότι, ως εκ τούτου, “τα δρομολόγια όλων των αγόνων γραμμών θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά, ελπίζοντας ότι μετά το σχηματισμό της νέας Κυβέρνησηςτο πρόβλημα θα λυθεί σε όλη του την έκταση”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024