Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςCelestyal: Η Janet Parton αναλαμβάνει ως αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Κρουαζιέρα

Celestyal: Η Janet Parton αναλαμβάνει ως αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Η Janet Parton διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχοντας διανύσει περισσότερα από 20 χρόνια σε διάφορους τομείς στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Η Celestyal συνεχίζει να επενδύει και να επεκτείνεται σε βασικές αγορές με τον διορισμό της Janet Parton στον καινούργιο ρόλο που δημιούργησε, αυτόν της Αντιπροέδρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Η Janet Parton διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχοντας διανύσει περισσότερα από 20 χρόνια σε διάφορους τομείς στον ταξιδιωτικό κλάδο, όπως η κρουαζιέρα, το tour operating και το retail. Σήμερα προεδρεύει της ειδικής επιτροπής κρουαζιέρας της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) και είναι μέλος της επιτροπής ATAS Trade Engagement. Η κα Parton έρχεται από την Globus Family of Brands, όπου ήταν Επικεφαλής Πωλήσεων και Marketing για την Cosmos και την Avalon Waterways, καθώς και μέλος της εκτελεστικής ομάδας διαχείρισης. Πριν από αυτό ήταν επικεφαλής πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας για την MSC Cruises.

Ο κος Lee Haslett, Chief Commercial Officer της Celestyal, σχολιάζει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την Janet στη Celestyal και είμαι βέβαιος ότι οι εξαιρετικές ικανότητές της στην επιχειρηματική ανάπτυξη και την ηγεσία, μαζί με την δυναμική εμπορική της αίσθηση και το αποδεδειγμένο ιστορικό της στην ηγεσία και την παρακίνηση ομάδων υψηλών επιδόσεων στον ταξιδιωτικό τομέα, θα αποδειχθούν ανεκτίμητες, καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε την παρουσία μας σε βασικές αγορές».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024