Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςOριστική ακύρωση της τριετούς κρουαζιέρας της Life at Sea
Κρουαζιέρα

Oριστική ακύρωση της τριετούς κρουαζιέρας της Life at Sea

Φουτουριστική φωτογραφία του κρουαζιερόπλοιου

Με αιτιολογία την μη εύρεση κρουαζιερόπλοιου η Life at Sea κρουαζιέρα ακυρώνεται αφήνοντας ξεκρέμαστους πολλούς μελλοντικούς επιβάτες.

Η πρόσφατη ακύρωση του τριετούς παγκόσμιου ταξιδιού με κρουαζιερόπλοιο της Life at Sea Cruises αντιπροσωπεύει μια σημαντική οπισθοδρόμηση στον κλάδο της κρουαζιέρας, ιδιαίτερα για τους επιβάτες που είχαν ήδη κλείσει καμπίνες αλλά και την εμπλεκόμενη εταιρεία. Αρχικά διαφημιζόταν ως οικονομική και μακροχρόνια ταξιδιωτική εμπειρία, αυτή η φιλόδοξη κρουαζιέρα ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από την Κωνσταντινούπολη, αργότερα άλλαξε και ανακοινώθηκε ως σταθμός πρώτης επιβίβασης το Άμστερνταμ, αλλά τώρα ανακοινώθηκε ότι θα εγκαταληφθεί λόγω της αδυναμίας της εταιρείας να εξασφαλίσει ένα πλοίο.

Η Life at Sea Cruises σχεδίαζε να αγοράσει το AIDAaura, ένα πλοίο που αποσύρθηκε αυτό το καλοκαίρι από την AIDA Cruises, μια γερμανική θυγατρική της Carnival Corp. Επρόκειτο να βαφτιστεί εκ νέου ως MV Lara. Η εταιρεία είχε αρχικά προγραμματίσει η πώληση να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά στις 16 Νοεμβρίου η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε ότι αγόρασε το AIDAaura.

Έτσι η Life at Sea προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους μελλοντικούς επιβάτες που είχαν κλείσει και προπληρώσει 111 καμπίνες είτε με ένα βιντοσκοπημένο μήνυμα της πρώην CEO της εταιρείας Kendra Holmes που παραδεχόταν ότι η κρουαζιέρα δε θα πραγματοποιείτο είτε με ένα άλλο μήνυμα από τον ιδιοκτήτη της Miray Cruises Vedat Ugurlu, στην οποία ανήκει η Life at Sea ότι απλα δεν θα γίνει η κρουαζιέρα και ζητά συγνώμη γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο κρουαζιερόπλοιο.

Οι μελλοντικοί επιβάτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από την απότομη ακύρωση που έχει αφήσει ορισμένους αποκλεισμένους, χωρίς σπίτια να επιστρέψουν, καθώς είχαν κάνει σημαντικές προσαρμογές στη ζωή τους στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ταξίδι. Φυσικά, δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ακόμα επιστροφές χρημάτων τις οποίες η εταιρεία σχεδιάζει να εκδώσει σε δόσεις από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024