Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠαρατείνεται η ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό για τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου AE
Λιμένες

Παρατείνεται η ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό για τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου AE

Η Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ του Δημοσίου και της Ο.Λ.Β. ΑΕ έχει διάρκεια 60 ετών από την υπογραφή της και λήγει το 2062.

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοινώνει ότι παρατείνεται έως τις 3 Φεβρουαρίου 2023, η καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό που αφορά στην αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου ΑΕ (Ο.Λ.Β. ΑΕ) μέσω διάθεσης πλειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που ανέρχεται σε τουλάχιστον 67%. Η χορήγηση παράτασης κρίθηκε σκόπιμη κατόπιν σχετικών αιτημάτων τεσσάρων (4) επενδυτικών σχημάτων, γεγονός που επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση της Ο.Λ.Β. ΑΕ.

Η Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ του Δημοσίου και της Ο.Λ.Β. ΑΕ έχει διάρκεια 60 ετών από την υπογραφή της και λήγει το 2062. Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν υπηρεσίες εμπορευμάτων και εμπορευματοκιβωτίων, χάλυβα και παλιοσίδερα, ξηρό και υγρό χύδην φορτίο και υπηρεσίες επιβατών, συμπεριλαμβανομένων ferry boat προς τις Σποράδες, καθώς και δραστηριότητες κρουαζιέρας.

Το ΤΑΙΠΕΔ έχει ορίσει την Deloitte Business Solutions S.A. και την Euroconsultants S.A. να ενεργούν από κοινού ως οικονομικοί σύμβουλοι και η εταιρεία Doxiadis Associates έχει αναλάβει χρέη τεχνικού συμβούλου, όσον αφορά στη διαγωνιστική διαδικασία και τη συναλλαγή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024