Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΒραβεία 'Χρήμα – Γεώργιος Ουζούνης 2013': Καλύτερη εταιρεία του Δημοσίου Τομέα ο ΟΛΠ
Λιμένες

Βραβεία 'Χρήμα – Γεώργιος Ουζούνης 2013': Καλύτερη εταιρεία του Δημοσίου Τομέα ο ΟΛΠ

Μια ακόμη τιμητική διάκριση απέσπασε ο ΟΛΠ ΑΕ για τέταρτη συνεχή χρονιά ως η καλύτερη εταιρεία του Δημοσίου Τομέα.

Τα επιχειρηματικά βραβεία “Χρήμα – Γεώργιος Ουζούνης 2013” για εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών απονεμήθηκαν από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Π. Καρβούνη, την α’ αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Β. Λαζαράκου, τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών κ. Η. Μπαμπλέκο, τον πρόεδρο της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών κ. Π. Δράκο και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Α. Μωραϊτάκη.

Όπως επισήμανε ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης του οικονομικού περιοδικού “Χρήμα”, τα βραβεία απονέμονται μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία άνω των 1.500 συνδρομητών, τα δέκα τελευταία χρόνια. Μεταξύ των βραβευθέντων σε διαφορετικές κατηγορίες ήταν και οι εταιρίες ΟΤΕ, Motoroil, Τράπεζα Πειραιώς, ΕΥΔΑΠ, Ελληνικά Πετρέλαια, Εθνική Τράπεζα, Intralot κ.λπ.  

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, “το 2014 θα είναι για τον ΟΛΠ ΑΕ μια επίσης κερδοφόρα χρήση, η τέταρτη κατά σειρά για τα οικονομικά μεγέθη του Οργανισμού με ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται. Σημειώνεται ότι ο ΟΛΠ ΑΕ, ο οποίος ιδιωτικοποιήθηκε και εισήχθη το 2003 στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, διαχειρίζεται το Λιμάνι του Πειραιά (α) με ίδιους πόρους και εργασίες, (β) μέσω 323 Συμβάσεων Παραχώρησης με ιδιωτικές επιχειρήσεις (με πιο σημαντική τη διαχείριση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων ΙΙ από τη  ΣΕΠ ΑΕ, θυγατρική της Cosco Pacific Ltd), (γ) ως Δημόσια Αρχή για ορισμένα θέματα που του παραχώρησε το ελληνικό δημόσιο και (δ) μέσω χρηματοδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα υποδομών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024