Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΟι Γερμανοί πληρώνουν περισσότερα για ξενοδοχεία στη Μεσόγειο
Τάσεις

Οι Γερμανοί πληρώνουν περισσότερα για ξενοδοχεία στη Μεσόγειο

Η μέση τιμή των πιο δημοφιλών ξενοδοχείων για τους Γερμανούς καταναλωτές στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Τουρκία αυξήθηκε στο δεκαπενθήμερο από 27 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου, όπως έδειξε η κατάταξη του «Ξενοδοχειόμετρου» της fvw. Το «Ξενοδοχειόμετρο» της fvw είναι μια δεκαπενθήμερη κατάταξη των πιο δημοφιλών τουριστικών ξενοδοχείων στην Τουρκία, την Ισπανία και την Ελλάδα, όπως δείχνουν οι πληροφορίες των πελατών και όχι οι ακριβείς κρατήσεις.

Οι Γερμανοί παραθεριστές είναι πρόθυμοι να ανοίξουν τα πορτοφόλια τους και να πληρώσουν περισσότερα χρήματα για ξενοδοχεία σε κορυφαίους προορισμούς στην περίοδο αιχμής, όπως έδειξε η κατάταξη του «Ξενοδοχειόμετρου» της fvw.
 
Η μέση τιμή των πιο δημοφιλών ξενοδοχείων για τους Γερμανούς καταναλωτές στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Τουρκία αυξήθηκε στο δεκαπενθήμερο από 27 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου, όπως έδειξε η κατάταξη των κρατήσεων με βάση την ζήτηση.
 
Στην Ισπανία για παράδειγμα, το κορυφαίο ξενοδοχείο, το Iberostar Club Cala Barca στη Μαγιόρκα, είχε μια μέση τιμή ανά άτομο €983 κατά τη διάρκεια του δεκαπενθημέρου, σε σύγκριση με το προηγούμενο δεκαπενθήμερο που η τιμή ήταν στα €954. Παρομοίως, το τρίτο στην κατάταξη ξενοδοχείο Protur Floriana Resort στην Cala Bona, στην ανατολική ακτή της Μαγιόρκα είχε μέση τιμή ύψους €734 σε σχέση με τα €681 που ήταν δύο εβδομάδες νωρίτερα. Αυτά τα δυο ήταν και τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για οικογένειες.
 
Η τάση στην Ελλάδα ήταν αντίστοιχη. Το Vantaris Palace παρέμεινε κορυφαίο στην κατάταξη του τελευταίου δεκαπενθήμερου, παρά το γεγονός ότι η τιμή του ανέβηκε στα €1,029 ανά άτομο από τα €962 που ήταν προηγουμένως. Οι τιμές για τα αμέσως επόμενα ξενοδοχεία στην κατάταξη, το Esperides Beach, το Pilot Beach Resort και το Lindos Princess Beach, ήταν όλα επίσης πάνω από €1,000 ανά άτομο.
 
Οι τιμές των ξενοδοχείων φαίνεται να ανεβαίνουν και στην Τουρκία επίσης, όπως δείχνει το «Ξενοδοχειόμετρο» της fvw. Η μέση τιμή για το κορυφαίο στην κατάταξη ξενοδοχείο, το Royal Dragon, ήταν €891 το δεκαπενθήμερο από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου σε σύγκριση με τα €785 που ήταν δυο εβδομάδες πριν. Το Delphin Diva στην Lara, ανέβηκε από την όγδοη στην δεύτερη θέση, παρά το γεγονός ότι η τιμή ανέβηκε από τα €919 στα €983 (Σ.Σ. η περίοδος των στοιχείων είναι πρίν το πραξικόπημα).
 
Αντιθέτως, το J’Adore Deluxe, το οποίο ήταν δεύτερο στην κατάταξη των πιο δημοφιλών τουριστικών ξενοδοχείων στην Τουρκία στο προηγούμενο δεκαπενθήμερο, έπεσε κάτω από τα δέκα κορυφαία, ενώ το Sun Connect Sea World ανέβηκε και πάλι στην έβδομη θέση.
 
Το «Ξενοδοχειόμετρο» της fvw είναι μια δεκαπενθήμερη κατάταξη των πιο δημοφιλών τουριστικών ξενοδοχείων στην Τουρκία, την Ισπανία και την Ελλάδα, όπως δείχνουν οι πληροφορίες των πελατών και όχι οι ακριβείς κρατήσεις. Βασίζεται σε όλες τις πληροφορίες από το σύστημα κρατήσεων της Traveltainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες και μηχανές κρατήσεων. Τα στοιχεία που παρέχονται από την τεχνολογική εταιρία TrevoTrend, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (οικογένειες, ζευγάρια, μεμονωμένοι, συνολικά και εκτίμηση με αστέρια). 

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024