Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΤην πλάτη τους στα πακέτα διακοπών στρέφουν οι Γερμανοί τουρίστες

Την πλάτη τους στα πακέτα διακοπών στρέφουν οι Γερμανοί τουρίστες

Όλο και περισσότεροι Γερμανοί τουρίστες φαίνονται να στρέφουν την πλάτη τους στα οργανωμένα πακέτα διακοπών και να προτιμούν την οργάνωση των διακοπών τους να την κάνουν μόνοι τους. Εξάλλου, αυτό […]

Όλο και περισσότεροι Γερμανοί τουρίστες φαίνονται να στρέφουν την πλάτη τους στα οργανωμένα πακέτα διακοπών και<...> να προτιμούν την οργάνωση των διακοπών τους να την κάνουν μόνοι τους.

Εξάλλου, αυτό αποδεικνύεται και από τα στατιστικά στοιχεία, που εξέδωσε πρόσφατα το Υπουργείο Τουρισμού της Ισπανίας, σύμφωνα με τα οποία ο αριθμός των Γερμανών τουριστών, που επισκέφτηκαν πέρσι την Ισπανία μέσω ενός πακέτου διακοπών, μειώθηκε κατά 4,5%, αγγίζοντας συνολικά τα 5,5 εκατ., ενώ ο αριθμός των μεμονωμένων Γερμανών επισκεπτών αυξήθηκε κατά 13,4%, αγγίζοντας τα 4,5 εκατ..

Αυτή η αύξηση οφείλεται κατά τους ειδικούς, στην αύξηση του αριθμού των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους, που συνδέουν την Γερμανία με την Ισπανία. Γενικά, πάντως ο αριθμός των Γερμανών, που επισκέφτηκαν πέρσι την Ισπανία παρουσιάστηκε αυξημένος κατά 2,7%, ξεπερνώντας τα 10 εκατ.. Το 88% από αυτούς επισκέφτηκαν την Ισπανία για λόγους αναψυχής και διακοπών, ενώ το υπόλοιπο 12% για επαγγελματικούς λόγους ή για επίσκεψη σε φίλους και γνωστούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024